Pazartesi, Eylül 13, 2010

12 DEV YÜREK Teşekkürler

Büyük yürüyüşümüz bu gece ABD yenilgisiyle sonlandı.8'de 8 yapıp finale geldikten sonra çok umutlanmıştık altın madalya için.Neden olmasın demiştik.Bir ilk niye yaşanmasın ki?Çünkü birçok kez bu takımla ilkleri başarmıştık.İlk kez finale çıkmıştık ilk şampiyonlukta ilk finalde neden gelmesin ki diye düşünüyorduk hepimiz.Başa baş giden ilk çeyrek ardında Hido'nun gelen sakatlığı, Ersan'ın forumsuzluğu 2. çeyrekte birazda olsa bileğimizi bükmüştü ancak devreye giderken 8 sayılık bir fark ile mağlup durumda iken soyunma odasına umutlu bir şekilde gidiyorduk.

Belkide Hido'nun o talihsiz sakatlığı ve 2. yarıya başlayaması bu sefer bileğimizi değil belimizi bükmüştü.Tanjevic'den ağırlıkla benchden gelen beşde ısrar edince farkda açıldı.Bir dahada kapanmadı maçın sonuna kadar.

Karşı tarafta durdurulamaz bir Durant vardı o yünden hakkını vermek lazım.Biz ise pota altında resmen ezilmiştik.Hep diyorduk ya bu ABD bu pota altı oyuncularıyla çok zorlanır.Ona rağmen belkide bilemiyorum dünkü o müthiş yarı final maçının yorgunluğundan mıdır hem ribaund anlamında hemde pota altında skor bulma anlamında istediklerimizi yansıtamadık.

Olsun buraya kadar canını dişine takıp bizi finale taşıyan, bizi umutlandıran bu takım bir alkışdan çok daha fazlasını hakediyor.Ama bizimde elimizden daha fazlası gelmiyor.Bu takım tarihin en iyi ve en başarılı takımı istisnasız ve kendilerine yakışanı yapıp bize gümüş madalyayı getirdiler.Müthiş bir apoletimiz var şu anda.Koskoca Dünya ikincisiyiz arkadaş..Gönül isterdi şampiyon olalım ama olmadı.

12 DEV YÜREK bize bunları yaşattığınız için size çok çok teşekkürler..

Hiç yorum yok: