Perşembe, Eylül 23, 2010

Boz Baykuşlar cCc



Evet sondaki harflerden anlayabileceğiniz gibi İnci Sözlük çok güzel bi işe giriştiğini açıklamıştı yaklaşık 1 hafta önce.Neydi bu iş,hemen açıklayalım.

İnci Sözlük,yıllardır 5-10 kişiye ve görevlilere maç oynayan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'a destek olmaya karar verdi.Taraftar grubunun adı da "Boz Baykuşlar" oldu.İnci Sözlük gibi toplumdaki rollere ve olaylara karşı bir grubun İBB'yi seçmesi ilk olarak absürt görünebilir ancak İBB ligdeki duruşu ve yaptıklarıyla Spor Toto Süper Lig'in en farklı takımı görünümünde.Gerek Abdullah Avcı'yla izledikleri yol,gerek başkanı,gerek stadı..

Boz Baykuşlar çok yeni kurulan bir grup olduğu için İBB'nin Ali Sami Yen'deki maçında hafiften bir hezimete uğradı.Neydi bu hezimet?

Taraftar grubunun kurucuları,ücretsiz bilet talep etmesine karşılık,yönetim bunu kabul etmedi-sanırım bunda az sayıda kişinin orada bulunması da etkili-.



Bide maça giremeyen bir takım kendini İnci Sözlük üyesi diye tanıtan bir grubun yaptığı çirkin şeyler var.Cevahirdeki görevli bayanlara yaptıkları v.s Onun ayrıntıları buradan

Boz Baykuşlar bu hafta yine toplanıyor.Rakipleri ise Galatasaray.Onların söylediği gibi "Bir Galatasaray Sikertmesi" olacak mı bilinmez ama destek vermek,gruba katılmak isteyenler veya haberdar olmak isteyenler buradan kendilerini takip edebilir ve ulaşabilirler.

http//twitter.com/bozbaykuslar

Hiç yorum yok: