Pazar, Kasım 21, 2010

Perde Yeni Açılıyor


NBA'de 2010-2011 sezonu açıldı.Ve benim gördüğüm en iyi açılışlardan biri oluyor şu ana kadar.Zira Chicago'nun galibiyet rekorunu kırar denilen Miami şimdiden 5.mağlubiyetini aldı bile.Batıda da sadece 1 mağlubiyetle devam eden Spurs sürprizi,onun yanında da New Orleans var.

Bu sezon inanılmaz maçlar izleyeceğiz gibi.Çünkü neredeyse hiçbir maç öylemesine oynanmıyor.Salonlar oldukça dolu.Bunda NBA yönetiminin "seyirciyi sev" kampanyasının da etkisi var tabii.

Asıl bahsetmek istediğim ise yetenekleri ortada olan ancak NBA'de henüz kendini kanıtlayamamış olan oyuncular.Dün gece Darko Milicic'in NBA'e geldiğinden beri oynadığı en iyi maçı izledik ki ben hiç tahmin etmiyordum artık.Kendini en sonunda toparlamaya başladı.

Bir diğer isim ise geçen sezon oynayamayan Blake Griffin.Sezona çok iyi girdi.Hatta dün geceki istatistiklerini paylaşalım ağzınız açık kalsın : 44 sayı 15 ribaund 7 asist 2 top çalma 1 blok.Muhteşem olmasının yanı sıra heyecan verici.Gerçi Clippers yine kendi evinde kaybetti ama neyse ki Griffin NBA tarihinin yüz kızartıcı ilk sıra seçimlerinden biri olmayacakmış gibi.

Son olarak dün geceki performansından iki hareketle veda edelim.İlkinde Mozgov'u, ikincisinde de Gallinari'yi Amerika'ya geldiklerine bin pişman etti.

Hiç yorum yok: