Pazartesi, Haziran 20, 2011

Yeni Sezon Beşiktaş Bayan Basket Takımı

Sponsor sorununu çözen Beşiktaş Basketbol şubesi bayanlarda transferlere başladı.

Kadroya dahil edilen ilk isim 31 yaşındaki Rus basketçi Ilona Korstin oldu. Geçen sezon SpartakMoskova ile Euroleague'de final oynamış kadronun önemli isimlerinden biri aynı zamanda Rusya Milli Takımı'nın da önemli bir parçası. Sürmekte olan Avrupa Şampiyonası'ndaki iki maç sonunda 4 sayı ortalamaya sahip.

1.96 boyundaki Amber Harris kadromuza kattığımız ikinci isim oldu. . Atletik özellikleri ile öne çıkan Harris, Minnesota Lynx ile WNBA sezonunun ardından Avrupa'da Beşiktaş'ta isminden söz ettirebilir. Harris'in adının geçtiği sitelerdeki yazılarda ondaki potansiyele dikkat çekmişler ve yetiştiği bölgenin(Indiana)en iyi oyuncusu olduğu belirtilmiş.



Jantel Lavender

Temasta olduğumuz bir diğer Amerikalı Chicago Sky tarafından draft edilen Courtney Vandersloot. Oyun kurucu olan Courtney devam etmekte olan ligde 10.7 sayı,5.3 asist ortalamalarıyla oynuyor.


Takımın başına da kaliteli bir koç getirmeyi düşünen yönetimin listesinin başında İtalya'nın Schio takımını şampiyon yapıp yılın koçu seçilen Sandro Orlando var. Sandro Orlando ismi Galatasaray ile de çok ciddi şekilde yazılıyor. Bakalım hangi takımın başında göreceğiz kendisini.

İsimler kartalbasket.com kaynaklıdır.

Hiç yorum yok: