Çarşamba, Aralık 21, 2011

United Center Ahalisi Memnun

NBA'de sezon öncesi maçlar tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam oynanan Pacers-Bulls maçı da en çok ilgi çeken maçlardan biriydi. Şöyle bir göz atalım.


Preseason karşılaşmalarının bir şeyleri gösterdiği açık. Ancak Boozer'ı her zaman böyle göremeyeceğimiz gibi, Tyler Hansbrough'un iki hanede de çift basamakları bu kadar dolgun şekilde yakalayacağına tanık olmayacağız. Rüzgarlı şehrin oyuncuları, seyircisinin önünde lodostan poyraza dönermişçesine Indiana'ya feci çarptı. Sadece o değil, skorun dağılmasının yanında her oyuncunun kendi yerini bilmesi, benchden gelen adamın kendi görevini harfiyen yapması mükemmeldi. Fakat takım iyi gününde olduğu için, söylediğimiz çoğu şeyin olumlu olması bu takımın yarın şampiyon olacağı imajını vermesin. Elbette Bulls takımı en büyük adaylardan biri. Amma velakin Boozer'ın yatışa geçmesi yakındır. Ön yargıyla yaklaşmak yanlış fakat Boozer genel olarak bu çizgisini NBA'e geldiği günden beri sürdürüyor. Yeni boğa Rip ise uzun yıllardır bu takımda yer alıyormuş gibi oynadı. Bulls'un gerçek bir takım olduğunun güzel bir örneği.

Bir Bulls taraftarı olarak preseason karşılaşmalarındaki çizginin sezona ve tabii ki play-off'lara yayılması en büyük isteğimiz.

Indiana Pacers'a bakarsak, karşımıza koçundan genç oyuncularına kadar çok mücadeleci, genç ve sempatik bir takım çıkıyor. Geçen sene 8.sırada yer aldıkları Doğu Konferansı'nda, bu sezon daha yukarılarda yer almaları muhtemel. George Hill, Paul George, Darren Collison, Roy Hibbert, Tyler Hansbrough gibi genç oyuncuların yanına Hornets'den gelen David West'i de katarak dişli bir takım oluşturmayı başardılar. Ayrıca, Lakers'da Phil Jackson'ın yardımcılığını yapan Brian Shaw'ı da teknik ekibe eklediler.

Neyse lafı uzatmadan özeti koyalım:



Ayrıca, Derrick Rose sözleşmesini 5 yıl daha uzatarak 94 md'lık anlaşmaya imzasını attı.

Hiç yorum yok: