Pazartesi, Eylül 03, 2012

Süpermen'den Güney Sahillerine

1 yıldır ha ayrıldı ha ayrılacak derken, kanserli hücre gibi büyüyen Dwight Howard sorunu yaz itibariyle Lakers'a takas edilerek kapanmıştı. Howard'ın takasla Lakers'a gitmesi değil, öncesinde bir sezon boyunca gösterdiği davranış dolayısıyla çoğu NBA takipçisi kendisinden epey bir soğumuştu.. Beni de etkilemişti tabii ki. Sempatik görüntüsünden eser kalmadı şu son 1 yıl içinde yaptıkları sayesinde. Beni en çok gıcık eden olay Stan Van Gundy'le yaşadıklarıydı, e be insafsız balkon göbekli tonton Stan abimiz senin için de büyük şanstı, niye yedin onun başını.. Yatmadan önce ellerimi açıp yaradana yalvarıyorum, Lakers Mike Brown çapsızını kovsun da Stan'i getirsin diye.. Umarım umarım...

Howard çok üzdüğü Orlando sakinlerine Orlando Sentinel aracılığıyla mesaj göndermiş. Gazeteye verdiği ilan:


Howard üstte görüldüğü üzere 8 yıl boyunca Orlando'da olmanın büyük bir onur olduğundan ve Orlando için beslediği sevginin sözlerle açıklanamayacağından söz etmiş, kısacası güzel bir yıkama yağlama çekmiş.

Hani LeBron göz göre göre çok çirkin bir ayrılış gerçekleştirdi ancak benim gözümde Howard'ın yaptığının onunkinden çok da farkı yok.

Hiç yorum yok: