Cumartesi, Temmuz 25, 2009

AK-47 krize neden oldu


Son Avrupa Şampiyonu Rusya'da Milli Takım aday kadrosu çalışmalarını önceki gün Novogorsk kentinde başlarken, kadroda yer alan 20 oyuncudan biri olan Andrei Kirilenko şimdiden bir krize neden oldu. David Blatt tarafından açıklanan kadroda yer almasının büyük bir sürpriz olduğu bildirilen 'AK-47' lakaplı 28 yaşındaki Kirilenko'nun kampa katılıp katılmadığı konusundaki söylentiler kafaları karıştırdı.

Bu konuda resmi bir açıklama yapan Rusya Basketbol Federasyonu Basın Sorumlusu Alexandr Fedotov, söylentileri yalanlayarak "Zaman bizim Novogorsk'da Kirilenko'nun varlığını doğrulama zamanı değildir. Ancak biz yine de Kirilenko'nun Milli Takıma katılmak için kendisine yapılan davete yanıt vermesini bekliyoruz. Biz bunu kabul edeceğini umuyoruz." dedi. Son şampiyonun Polonya'daki Avrupa Şampiyonası için hazırlık çalışmalarının ikinci aşaması 3 Ağustos'da sona erecek

JCN görüşü : Krilenko'nun performansı göz önüne alındığında sürpriz değil bu.Ama böyle bir profesyoneli isteseniz de istemeseniz de kadroya almak ZORUNDASINIZ.

Hiç yorum yok: