Cumartesi, Temmuz 25, 2009

Rashard Lewis <3 Rihanna

21 yaşındaki Rihanna ile NBA takımlarından Orlando Magic'in yıldızlarından Rashard Lewis'in yeni bir ilişkiye başladıkları iddia edildi.New York Daily News gazetesi, Rihanna'nın yakın bir arkadaşına dayandırdığı haberinde, ikilinin bir süredir çok yakınlaştığını ve birbirlerini tanımaya çalıştıklarını yazdı. Bu iddialara kanıt olarak, Rihanna'nın Hidayet Türkoğlu'nun eski takım arkadaşı olan Rashard Lewis'in maçını izlemeye gitmesi gösterildi. Maçı izleyenler arasında, Rihanna'nın kısa bir süre için de olsa birlikte olduğu ve olaylı bir şekilde ayrıldığı şarkıcı Chris Brown da bulunuyordu.

JCN görüşü : Haberin gerçekçiliği bir yana Lewis yakışıklı değil be

Shaq Ekrana Çıkıyor


Bu yaz Cleveland Cavaliers'a takas olan Shaquille O'neal,Abc kanalı için bir tv programı yapıyor.'Shaq vs.' isimli programda,Shaq'ın diğer spor dallarının yıldızlarıyla yarışacağı açıklandı.Shaq'ın ilk programda Amerikan futbolu oynayacağı,daha sonra da Michael Phelps'e karşı yüzeceği açıklandı.

JCN görüşü : Başlıkta Shaq varsa zaten böyle bir şey olacağını tahmin etmişsinizdir.

Aman Kimse Duymasın

Mersin BB'nin WNBA patentli oyuncusu Harding ile Fenerbahçe'nin bir diğer bayan yıldızı Smith nişanlılar.

Fbde oynadığı süreçte de uzun süredir nişanlı olduğu Harding ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteren ,sevgilisinden uzak kalamayan Smith'in sarı-lacivertli kulüple yaptığı kontrata haftada 2-3 gün izin yapabilir maddesi bile koydurduğu iddia edildi.Harding'inde maçlardan fırsat buldukça İstanbula gelerek sevgilisi ile hasret gidermesi , hatta türkiye kupasının düzenlendiği Kayseri'de Mersin'in elenmesine karşın Smith'i yalnız bırakmaması dikkatlerden kaçmadı

JCN görüşü :Smith neden Türkiye'de sorusuna en güzel cevaptır.Başka sözümüz yok.Mutluluklar.



'Marihuana kullandım'



NBA´in süper yıldızlarından LeBron James, şok edici bir itirafta bulundu. Cleveland Cavaliers’te forma giyen büyük yetenek lise yıllarında marihuana kullandığını açıkladı.17 yaşında Sports Illustrated’e kapak olduktan sonra yakaladığı ani şöhretin etkisiyle kendini kaybettiği dönemde,yakın arkadaşları Joyce, Cotton, Travis ve McGee ile birlikte marihuana kullandığını söyleyen James, bu marihuana deneyimini, Buzz Bissinger ile birlikte yazdığı “Shooting Stars” isimli kitapta itiraf etti. Kitapta, James’in “Kendime ‘Seçilmiş Kişi’ lakabını takarak saçmaladım. Sessiz ve sakin kalmalıydım. Ama aynı zamanda her gazetecinin peşinde koştuğu ve bir şeyler koparmak istediği toy bir gençtim” şeklindeki ifadeleri yer aldı.‘Burnu büyük budala olmuştum’“Burnu büyük bir budala olmuştum” diyen genç basketbolcu şunları söyledi: “Bunun baş sorumlusu tabii ki benim. Ama arkalarına yaslanıp kendi kendimi yok etmemi izleyen büyükler de suçlu”

JCN görüşü : Bununla beraber 'Chosen' lakabıda tarihe gömülmüş oldu.Ayrıca bunu itiraf etmesine gerek yoktu.Çoğu oyuncu mutlaka böyle bir deneyim yaşamıştır.

Lee-Boozer takası??


2010 yazı için yatırım yapan New York Knicks'in,David Lee'yi Sign-and-trade de kullanacağı ortaya atıldı.Takasla David Lee'yi gönderip Boozer'ı alacağı söylenen Knicks'in takasla ilgili bir sorununun olmadığı,ancak Utah'ın Paul Millsap'le sözleşme yenilediği için aynı tarzdaki David Lee'ye pek sıcak bakmadığı söyleniyor

Rubio??

İspanya'nın yetiştirmiş olduğu en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen Ricky Rubio'nun,Real Madrid'le iki yıllık sözleşme imzalayacağı söyleniyor.Amerikan basınına göre Real'in Rubio'ya iki yılda 8 milyon euro vermeye hazır.Minnesota Timberwolves'ın GM'i David Kahn ise bir haftadır Rubio'yu ikna edebilmek için İspanya'da.

JCN görüşü : Aaa çok uzadı bu iş.Sıktı artık.Zaten Rubio'dan ilk senesinde olağanüstü şeyler bekleyenler yanılacaklar.Navarro neye uğradıysa Rubio'da onunla karşılaşacak.Çocuğum sen sen ol 2 sene daha Avrupa'da top sür.

AK-47 krize neden oldu


Son Avrupa Şampiyonu Rusya'da Milli Takım aday kadrosu çalışmalarını önceki gün Novogorsk kentinde başlarken, kadroda yer alan 20 oyuncudan biri olan Andrei Kirilenko şimdiden bir krize neden oldu. David Blatt tarafından açıklanan kadroda yer almasının büyük bir sürpriz olduğu bildirilen 'AK-47' lakaplı 28 yaşındaki Kirilenko'nun kampa katılıp katılmadığı konusundaki söylentiler kafaları karıştırdı.

Bu konuda resmi bir açıklama yapan Rusya Basketbol Federasyonu Basın Sorumlusu Alexandr Fedotov, söylentileri yalanlayarak "Zaman bizim Novogorsk'da Kirilenko'nun varlığını doğrulama zamanı değildir. Ancak biz yine de Kirilenko'nun Milli Takıma katılmak için kendisine yapılan davete yanıt vermesini bekliyoruz. Biz bunu kabul edeceğini umuyoruz." dedi. Son şampiyonun Polonya'daki Avrupa Şampiyonası için hazırlık çalışmalarının ikinci aşaması 3 Ağustos'da sona erecek

JCN görüşü : Krilenko'nun performansı göz önüne alındığında sürpriz değil bu.Ama böyle bir profesyoneli isteseniz de istemeseniz de kadroya almak ZORUNDASINIZ.

Sonunda Bitti..


Günlerdir konuşuluyordu bu transfer.Her ne kadar çok basketbolun içinde de olsam,sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz her birimiz.Sokağa çıkıp futbol-basketbol karşılaştırılması yapsak,20'ye 1'lik oran tuttursak ne mutlu biz basketbolseverler için.

Gelelim malum transfere.Kendilerini hiç sevmediğim zaht-ı muhterem Zlatan Ibrahimovic Barcelona yolunu kesin olarak tutmuş.Karşılığında ise Eto'o ve 1 yıllık kiralık olarak Hleb verilmiş.Ibrahımovic'in kalitesi kuşkusuz mükemmel.Onu sevmemenin nedeni ise,11'e 1 hücum dahi yapsalar pas yerine şutu tercih etmesi.Barcelona bu transferle ezeli rakibi Real Madrid'e misilleme yaptı böylece.Umarım Barca için iyi olur.Sözlerimide iyi bir Barca taraftarı olduğumu belirterek noktalayım..

Andre Miller Portland'da..


Veteran oyun kurucu Andre Miller Portland'la anlaştı.Miller 3 yıl için 21 md alacak.

Portland'ın en eksik yanı neresi diye düşünürsek,aklımıza Point Guard mevki gelir.Steve Blake'le bir sezon yürümezdi.Gerçekten Portland için çok iyi hamle oldu.Andre Miller ligin eski asist krallarından.Şutu hiç bir zaman istikrarlı olmasada,takım oyununu bilen ve takımı iyi yöneten bir oyuncu.

Antalya'dan Kayseri'ye !

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, 2010 yılında Türkiye’de yapılacak Dünya Basketbol Şampiyanası’nda Antalya’nın yerini Kayseri’nin alabileceğini söyledi.

Toplantı’da 2011 ile ilgili son durumun gözden geçirileceğini kaydeden Bakan Özak, “Biz arkadaşları topladık ve nerde eksiğimiz var yol haritamız hangi durumda bunları değerlendirdik. Sorunlar yok. Sorunlar asgariye indirilmiş bir durumda” diye konuştu.

JCN görüşü : Valla Kayseri,Antalya bilmem de çok ciddi sıkıntılar olduğu çok açık.Böyle bir organizasyonu elimize yüzümüze bulaştırmayalım da...Yoksa gerçekten çok yazık olur.Tabii şampiyonanın düzenleneceği ülkede salon inşaatı için izin alınamaması falan da ayrı bir gariplik.

Marbury'de Bittiğini Düşünüyor



Celtics'in serbest gardı Stephon Marbury bu sabah Globe'a, takımdan aldığı 1.3 milyon dolarlık veteran minimum kontrat teklifinden dolayı hayal kırıklığına uğradığını ve Boston'a dönmeyi düşünmediğini açıkladı. 32 yaşındaki oyuncu kendisiyle ilgilenen üç takım bulunduğunu belirtti. 2 kere All-Star olan oyuncu 27 Şubat tarihinde yılan hikayesine dönen New York olayını bitirmiş ve Celtics'le anlaşmıştı. Marbury hayal kırıklığına uğramasına rağmen Celtics'e Knicks olayından sonra kendisine şans verdiği için minnettar olduğunu söyledi.

Globe'a e-mail atan Marbury "New York'ta geçen olaylardan sonra basketbol oynamamı sağlayan Boston'a teşekkür ederim. Taraftarlar bana el açarak iyileşmemi sağladı, tek isteyebileceğim şey buydu." dedi.

JCN görüşü : Ben de bittiğini düşünüyorum.Düşünmekle kalmıyor bunu arzuluyorum da.Her şeye rağmen,yolun açık olsun Starbury!

Daniels'da Celtics'te !


Geçen sezon sadece 54 maçta süre almış bir oyuncu için neler beklenir soru işareti.Ama iyi bir bench oyuncusu olmaması söz konusu olmaz.İyi bir transfer mi tartışılır.Ama daha iyisi de olabilirdi belki.Neyse uzatmayalım.Başarılar Daniels !

Sheed Celtics'te

Ee biz de biliyoruz eski Rasheed'in dönmesinin zor olduğunu.Ama içimizde bir umut var.Garnett'inde sezon başına yetişmesi zor gözükürken ondan başka bir seçenek yok.Başarılar Sheed !

Blogumuz Açılmıştır...


Basketbol ağırlıklı olmak üzere her konudan bizce yorumları artık bu başlık altında takip edebilirsiniz.

Bizi izlemeye devam edin..