Cumartesi, Mayıs 28, 2011

Pippen'ın Sözleri


Miami Heat Ve Chicago Bulls arasındaki Doğu Konferansı Finali 5.maçının ardından Pippen,LeBron'un oyununun mükemmelliğini tarif edemediğinden dolayı olayın içine tepedeki adamı da çekti,olayın kısa özeti budur kanımca.Yalnız Pippen oyunun son bölümüne çok odaklanmış ve olayın sıcaklığıyla hareket etmiş olacak ki birazcık saçmaladı.2 gündür sosyal paylaşım sitelerinde kendisine edilen hakaretin haddi hesabı yok.

Bu arada ne söylediğini söylemeyi unuttum.Pippen "LeBron James Michael Jordan'dan daha iyi bir oyuncu olabilir" demişti.

LeBron'un müthiş bir play-off çıkardığına şüphe yok,ancak Pippen'da ufakta olsa bir Alzheimer belirtisi görmedim değil.Yıllardır yanında oynadığın adamı nasıl bilmezsin be adam.Hemen maç çıkışında söylemesinin bunda etkili olduğunu düşünüyorum.Sonrasında aldığı tepkiden dolayı,twitter adresinden yıkama yağlama çekti.
"Don't get me wrong, MJ was and is the greatest."

Michael Jordan ise hiçbir şey konuşmadı,konuşmasın da.Dünya'da yaşayan insanlar cevabı verdi,biraz sert olsada.

Ayrıca LeBron'un kariyerinde kazandığı birkaç bireysel ödülden başka hiçbir şey yok.Kariyeri bittikten sonra belki karşılaştırabilir.Bana kalırsa,büyük üçlüyü yarattıkları anda bu karşılaştırma olayı onun için bitmiştir.

Hiç yorum yok: