Cumartesi, Eylül 01, 2012

Rondo Uzaklardan İddialı Konuşmuş


Geçtiğimiz sezon Boston Celtics'in playoff macerasında geldiği noktada en büyük paylardan biri şüphesiz Rondo'ya aitti. Philly serisinde epey düşüş yaşasa da Miami'ye karşı oynayabileceğinin en iyisini oynadı. Serinin 2.maçını hala unutmak zor. Bariz hakem hataları ve Rondo'nun 44 sayısıyla birlikte takımını Xavi-Iniesta kıvamında oynatması görülmeye değerdi. Celtics'in 3-2'den seriyi verdiğini düşündükçe üzülmüyor değilim.

Habere gelirsek, Rondo birkaç sponsorluk ve organizasyon işi için Hong Kong'a gitmiş. Bu sabah birkaç veletle top oynamış. Organizasyondan sonra "asian" kardeşlerimizin sorularını yanıtlamış. Rondo, gelecek sezon Miami'nin yerini kapıp şampiyonluğu kazanacaklarını iddia etmiş, ayrıca Boston'ın yaz dönemindeki hamlelerinden çok memnunmuş. Ayrıeten Şunları eklemiş:

"Çok iyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Courtney Lee, Jason Terry ve Jeff Green çok önemli olacak. Her sene büyük beklentilere sahip bir organizasyonuz, bence geçen seneki kadrodan çok daha üstün bir kadroya sahibiz"

Ayrıca Rondo Ray Allen'la ilgili gelen soruları cevaplamamış. Lakers'ın yaptığı hamleler içinse, her şeyin sadece kağıt üstünde olup, sahada bir şey görmediklerini belirtmiş.

Celtics'in taraftarı, tecrübesi iyi hoş ama Miami ve Los Angeles'a kafa tutması imkansız gibi. Ayrıca Celtics sezona kötü başlayıp, işler sarpa sararsa Ainge Rondo'nun pazarını değerlendirebilir. Geçtiğimiz sezon takasta adı geçmeyen Celtics oyuncusu yoktu.

Hiç yorum yok: