Perşembe, Ağustos 20, 2009

Iverson NBA'da kalacak gibi.





Tam umutlar tükendi derken Iverson'dan Miami yada Charlotte sesleri geliyor.Gelen haberlere göre Iverson Miami'yi Süperyıldız Dwyane Wade ile uyum sağlayacağına inandığı için istiyor Ama Charlotte'da ise daha ağır basan bir isim var LaRRy BrOwN biliyorsunuzki Iverson ve Brown 76ERS'de çok güzel günler geçirdiler.Ama karar Allen Iverson'un...Çok ciddi olmamakla beraber Clippers ve New York'da Iverson'a teklif götürdü.Ama Iverson Charlotte'nin en iyi teklifini bekliyor.




Ben bir Iverson Fanı olarak Iverson'un kesinlikle Charlotte Bobcats'a gitmesibi tafsiye ediyorum ama Iverson Charlotte kedilerinden olmak istemesse Los Angeles Clippers'a gidip yedek başlaması en iyidir.




Tüm yazılarımda olduğu gibi konuyu toparlamak gerekirse Iverson 1. tercih Bobcats'i tercih etmeli çünkü 76ers'de anlaştıkları gibi bütün olurlarsa gerçekten müthiş olur birde şuanda Bobcats'da Süperstar yok sadece Gerald Wallace o da Iverson'a olan saygısından topları Iverson'a verebilir ama Bobcats Iverson'u alacaksa Gerald Wallace'yi gözden çıkarmalı.Bobcats transferi olmadı o zamanda bence Iverson Los Angeles Clippers'ı tercih etmeli Clippers eğer Iverson'u alacaksa Baron Davis'i kesinlikle gözden çıkarmalı!Iverson Clippers'ta yedeğe atılacağı için Clippers' pek sıcak bakacağını sanmıyorum.3.Tercih New York Knicks buna gitmesi kadar saçma bir tercih yoktur kesinlikle.4. ve son tercih Miami Heat belki hiçbirine gitmeyip Miami'ye gidebilir çünkü Wade ile iyi bir ikili olurlarsa Doğuda önemli bir tehdit yaratacaklarına eminim.


Hiç yorum yok: