Pazartesi, Eylül 20, 2010

Rasic M.P. Trabzonspor'da













1. lige bu sezon merhaba diyecek 4. büyük Trabzonspor bilindiği üzere trabsfer piyasasında yerli oyuncular anlamında ortalığı kasıp kavurmuştu.Birçok önemli ismi kadrolarına katığ 1. lige iddalı bir şekilde giriş yapacaktı.Kısacası hedefleri büyüktü anlayacağınız gibi.

Ancak son dönemin en iyi yerli oyuncularından Evren Büker'in geçtiğimiz haftalarda parasını alamadığı gerekçesiyle klübüne rest çekmesi ile bir kez daha gündeme gelmişlerdi.Bu restin ardından klüp menajeri Doğan Hakyemez Evren'in kendileri için bittiğini açıklamıştı.Tüm bu gelişmeler oyunculara paraların verilmediği gerekçesiyle oluyordu.Ancak Trabzon şimdi bir transfer ile tekrar gündeme geldi.

Dünya Şampiyonasında Sırp Milli Takımı ile iyi bir turnuva geçiren, istatistiksel anlamdada iyi işler yapan oyun kurucu Aleksandar Rasic ile anlaşılmış.Acaba mevcut oyunculara ödemeleri yapılamıyorken yeni bir transfer ve de önemli bir ismi getirmek gerçekten anlaşılması zor bir durum.Elinizdeki oyuncuları daha mutlu edemezken önemli bir yabancıyı parasal anlamda nasıl memnun edecekler çok merak ediyorum.

Rasic'de ayağının tozuyla açıklamalar yapmış.İşte klasik sözler, takım için elimden geleni yapacağım vs. vs. Ayrıca Dünya Şampiyonasındaki başarımızın teklifi kabul etmesinde büyük bir rol oynadığınıda ititraf etmiş Rasic.

1 yorum:

R-J dedi ki...

It is a good acquisition for Trabzonspor.
By the way, if you want to see all the Euroleague´s team transactions, visit:
http://transfersaqueneutral.blogspot.com/