Pazar, Mayıs 29, 2011

Bulgaristan devsirme oyuncusuna kavustu




CSKA Sofya'nın Brezilya asıllı futbolcusu Marquinhos ya da tam ismiyle söyleyecek olursak, Marcos Antônio Malachias Júnior Bulgar vatandaşı olduktan sonra Bulgaristan'ın Karadağ ile yapacağı maç için teknik direktör Matthaeus tarafından kadroya davet edildi.
Bildiğiniz gibi Beşiktaş ve CSKA Sofya bu sezon aynı grupta mücadele etti. O maçlardan hatırladığım kadarıyla Marquinhos vasat performansıyla takımının en iyisiydi. Arkadaşları vasatın altında kalmışlardı. Bu sezon ikisi ön elemelerde biri grup karşılaşmalarında olmak üzere Avrupa Ligi'nde toplam üç gol attı. CSKA Sofya gibi ofansif anlamda çok zayıf bir takım için gerçekten iyi bir rakam.
Marquinhos'un Bulgaristan'ın Karadağ ile yapacağı maçta oynaması bekleniyor. Bu arada Bulgar Milli Takımı'nın aday kadrosunda tanıdık isimler göze çarpıyor.

Goalkeepers: Nikolay Mihaylov (Twente Enschede), Vladislav Stoyanov (Sherif Tiraspol)

Defenders: Ivan Bandalovski (CSKA Sofia), Stanislav Manolev (PSV Eindhoven), Ivan Ivanov (Alania Vladikavkaz), Yordan Miliev (Levski Sofia), Valentin Iliev (Steaua Bucharest), Nikolay Bodurov (Litex Lovech), Petar Zanev (Litex Lovech), Rumen Trifonov (CSKA Sofia)

Midfielders: Stilian Petrov (Aston Villa), Chavdar Yankov (Rostov), Marquinhos (CSKA Sofia), Boris Galchev (CSKA Sofia), Ivelin Popov (Gaziantepspor), Hristo Yanev (Litex Lovech)

Strikers: Spas Delev (CSKA Sofia), Ivan Stoyanov (Alania Vladikavkaz), Martin Petrov (Bolton Wanderers), Nikolay Dimitrov (Kasimpasa), Tsvetan Genkov (Wisla Krakow), Dimitar Makriev (Krylya Sovietov)

Hiç yorum yok: