Salı, Ağustos 11, 2009

Schumi Dönmüyor


Michael Schumacher, anterenmanlar sırasında boynunda oluşan incinmeden dolayı, geçici geri dönüşünden vazgeçti. Kaza geçirip sezonu kapayan Felipe Massa'nın yrine Ferrari pilotluğu yapmayı kabul eden ama sakatlanıp vazgeçen Schumi'nin açıklaması şöyle:

Dün akşam Ferrari başkanı Luca di Montezemolo ve takımın başındaki Stefano Domenicali'ye, maalesef Felipe Massa'nın yerine yarışamayacağımı bildirdim. Geçici geri dönüşümü mümkün kılmak için gerçekten herşeyi yaptım, ama maalesef olmadı. Maalesef tıbbi ve terapi anlamda herşeyi denememize rağmen, Mugello'daki özel test sürüşü sırasında boyunda oluşan acıyı dindirmek mümkün olmadı.

Biz F1 severler için bir kötü haber daha oldu. Massa'nın kazasını bir nebze unutturabilecek bir adam varsa da o da Schumacher'di. Alttaki uzay postunu yazarken "Pistlere geri dönmek kesmedi" herhalde diye düşünüyordum. Bu haber tokat oldu resmen. Açıklamasını "Sonsuz hayal kırıklığı içindeyim. Ferrari'deki arkadaşlar ve tüm Ferrari sevenlerden büyük özür diliyorum." şeklinde bitirmiş Schumi. Ferrari seven sevmeyen herkes de aynı hayal kırıklığını yaşamıştır muhtemelen.

1 yorum:

The Answer dedi ki...

Schumacher, Ferrari yetkililerine, "Ne yazık ki boynum hala Formula 1'i kaldıracak seviyeye gelmedi. Maalesef Felipe'nin yerini alamayacağım" şeklinde konuştu.Bunun nedeni Formula1'de virajlarda her an boyun incitilebilir.Rüzgarla temasta rüzgarın vurma hızıyla pilotun kafası araba sola dönerse sağa , sağa dönerse sola doğru gider yaklaşık 150/km hızla boynunu dengeye getirmek gerçekten çok zor bir iştir.Zaten Motorsiklet yarışına çıkmadan önce boyun ağrılarından yakındığı haberleride var.Motorsiklet yarışlarında bu olay pek olmaz ondan dolayı çıkmıştır yarışa :))