Çarşamba, Temmuz 21, 2010

Diyeceklerim Var


Öncelikle şunları söylemek istiyorum:Blog,Lebron takımını açıkladıktan sonra beni sarmıyordu.Ancak bir yerde başlamak gerekliydi,kendi adıma tekrardan başlıyorum.Diğer arkadaşlarda çok bişi koymamış açıkca-onlara da selam olsun-

Üstte dediğim gibi Lebron'dan sonra hafiften bir rahatlama bir mayışma gerçekleşti bende.Bir sürü de hamle gerçekleşti.Wade-Amare-Lebron-Bosh'dan sonra o isimler o hamleler o kadar da etkileyeci gözükmedi gözüme.Etkileyici gelmedi ancak çoğu transfer dengeleri değiştirecek özellikler taşıyor.

Bir çok hamle var,Raja Bell Utah'a,Hedo Phoenix'e gibi.Ancak bu takımların en üstte çok gözü olduğunu düşünmediğimden,ilk önce kısaca Lakers ve Heat'e bakalım.

Miami Heat'in şu anki kadrosu:Joel Anthony,Carlos Arroyo,Chris Bosh,Lebron James,Dwyane Wade,Mike Miller,Jamaal Magloire,Zydrunas Ilgauskas,Juwan Howard,Mari Chalmers..Fazla söze gerek yok gibi.Takımda 6 tane all-star olmuş oyuncu var.İlk kez bir arada oldukları için bir uyum problemi olabilir,ancak bu kadrodan daha iyi bir kadroda yaratılmaz.

Los Angeles Lakers'a bakarsak,orada her şey aynı gibi:Kobe Bryant,Derek Fisher,Pau Gasol,Ron Artest,Andrew Bynum,Lamar Odom... diye gidiyor.Yeni bir isim var,o da Steve Blake.Daha öncede belirttiğim gibi Lakers çok iyi bir hamleyle kadrosuna kattı.Hem de bu yaz verilen uçuk fiyatların yanında gayet hoş bir kontratla takıma sağlam bir guard kattılar.

Şu anda bu iki takım daha ön planda gibi.

Chicago Bulls,New York Knicks yaz döneminde biraz daha hayal kırıklığı yaratsalarda,hiç fena kadrolar oluşturmadılar.Ancak New York için şunu demek istiyorum,Eddie Curry'nin kontratıyla bir tane sağlam adam şart.Raymond Felton'ı aldıklarına göre point guard düşünmüyorlar,bu yüzden sağlam bir 2 numara alabilirler.Chicago içinse durum çok kötü değil.Ancak içimden şampiyonluğa gidebilirler demek gelmiyor.

Boston Celtics,Orlando Magic'de unutulmamalı.Doğu Miami Heat'e rağmen daha çok karışacak gibi duruyor.Batı'da Lakers saltanatı devam eder gibi.Dediğimiz gibi daha transfer gerçekleşebilir-fakat çokda fantastik bi olay gerçekleşeceğini düşünmüyorum-

Hiç yorum yok: