Cumartesi, Temmuz 17, 2010

Kısa Kısa Basketbol Haberleri #2


- Orlanda Magic, J.J Redick'i kadrosunda tutmayı başardı. Chicago Bulls'un teklif ettiği 5 yıl için19 md teklifi karşılayan Magic, şutör oyuncu ile tekrar anlaştı.

- Bo McCalebb'in hedefi büyük gözüküyor. Avrupa'nın devlerine göz kırpan başarılı guard, Maccabi Tel-Aviv'de oynamak istiyor.

- Boston Celtics, geçen sezon Eddie House karşılığında New York Knicks'ten aldığı guardı Nate Robinson ile sözleşme yeniledi. Nate 2 yıl için 9 md alacak.

- İspanyol forvet Rudy Fernandez Avrupa'ya dönmek istiyor. Fernandez ile Panathinakos, Real Madrid ve Regal Barcelona'nın ilgilendiği konuşuluyor. Daha önce Portland Trail Blazzers'da mutsuz olduğunu açıklayan 25 yaşındaki oyuncunun NBA'de de farklı tercihlere yönelebileceği gelen haberler arasında.

- Efes Pilsen'in Euroleague'deki rakiplerinden Panathinaikos, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Fakat bir önceki postta verdiğimiz haber Pana tarafından yalanlandı. Bunun yanında Pana, 2 Yunan basketbolcu ile de sözleşme imzaladı. Ian Vougiouskas ve Kostas Kaimakoglou gelecek sezon yeşil yoncaların formasını giyecek.

- Chicago Bulls, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ronnie Brewer önümüzdeki 3 sezon boyunca Bulls forması giyecek. Brewer, 3 yıl için 12,5 md alacak.

- Zalgiris Kaunas, Omar Samhan ile 2 yıllık sözleşme imzladı. 22 yaşındaki Amerikalı pivot böylece ilk profesyonel deneyimi yaşayacak. Saint Mary's Üniversitesinde 21.3 sayı ortalamasıyla oynayan Samhan iyi bir transfer olarak gözüküyor.

- Daha önce Beşiktaş Cola Turka ve Pınar Karşıyaka'da da forma giyen K'Zell Wesson önümüzdeki sezon Türk Telekom forması giyecek.

- Miami Heat kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Heat 2010 draftlarında 32.sıradan seçilen Dexter Pittman ile sözleşme imzaladı. Pittman, Teksas Üniversite mezunu. Ayrıca Heat, eski oyuncusu Joel Anthony ile anlaşma sağladı. Anthony 5 yıl için 18 md alacak.

- 40 yaşındaki emektar Polonyalı basketbolcu Adam Woycik, oynamaya devam dedi. Woycik gelecek sezonda Polonya 2.liginde oynayacak. Woycik geçen sezonu Turow'da geçirmiş ve 6.9 sayı ortalaması ile oynamıştı.

Kaynak : Buradan yararlanılmıştır.

Hiç yorum yok: