Cumartesi, Temmuz 06, 2013

NBA Transfer Günlüğü-4

drew0629
Transfer döneminin en önemli gecesi dün gece olmalı… Bir sürü hamleyi beraberinde getirecek, 3-4 takımın yol haritasını başlı başına değiştirecek olan Dwight Howard’ın kararı sonunda açıklandı.

Perşembe, Temmuz 04, 2013

NBA Transfer Günlüğü-3

drew0629
Temmuz ayının ilk saatleriyle açılan transfer sezonunu yazmaya devam ediyoruz. FA piyasasının şu an için en merak edilen konusu Howard’ın vereceği karar. Sebebi ise, Howard’ın kararının ardından Houston, Dallas, Atlanta gibi takımlar başka isimlere yönelerek değişik hamlelere geçiş yapacaklar. Dizinin ilk yazısında Howard’dan söz etmiştim. Önceki yazılara bakmak için buradan.

Çarşamba, Temmuz 03, 2013

NBA Transfer Günlüğü-2

drew0629
Dün başladığımız dizinin 2. yazısında da serbest oyuncular ve anlaşmalar hakkında yazmaya devam ediyorum. Dünkü yazıyı okumak isteyenler buradan gelebilirler.

Salı, Temmuz 02, 2013

NBA Transfer Günlüğü-1

drew0629
Bu sabah TSİ 7′de aktif hale gelen free agent piyasasında gerçekleşen imzaları, dedikoduları, takasları bu başlık altında sizinle paylaşacağım. Transfer döneminin yeni başlamasından ötürü ortalık söylentiden geçilmiyor. Android Woj’un bile kelime hatası yaptığı, yetişemediği anlara tanık olduk. Daha ne olsun.
Draft gecesi gerçekleşen ufak çaplı hamlelere değinmek istemiyorum. Golden State’in draft gecesini trollemesinden söz etmek gereksiz bana kalırsa. Kocabaş işlerden söz edelim.