Cuma, Eylül 07, 2012

New York Knicks'in Yeni Formaları





Eskisi gibi, olabildiğine sade. Willis Reed'in giydiği formanın neredeyse aynısı. Kurulduğu günden beri renklerini değiştirmeyen nadir NBA takımlardan biri Knicks. Zaten geçtiğimiz yıllarda giyilen Knicks formaları giderek eski formalara benzemeye başlamıştı. Son adımı da bu sene atmışlar. Mavi formanın neredeyse aynısını 2 senedir giyiyordı da beyaz formanın yanındaki şeritleri kaldırmalarıyla birlikte 70'ler forması geri gelmiş oldu. Güzel de oldu.


                                                                         

                                                                           
                                                                  

Brooklyn Humphries'i Açmış



New York Post'un magazin eki olan Page Six Magazine'e konuşup, güzel güzel ablalarla fotoğraf çektiren Kris Humphries hakkında 5 sayfalık güzel de bir makale yazılmış. Buradan..

Perşembe, Eylül 06, 2012

Götümde Dirk Dövmesi Elimde Larry O'Brien Trophy'si




Oldukça bayat bir haber bu. Geçen seneden. Benim gibi kaçıranlar için paylaşmak istedim. 2011'de gelen şampiyonluk sonrası kıçına Dirk Nowitzki dövmesi yaptıran Derek Dilday'ın niye böyle bir mallık yaptığını anlamaya çalışacağız. Anlaşılacak bir şey değil tabii ki, ancak spor insanlara neler yaptırıyor yahu. Akıllı adamın yapacağı iş değil, orası ayrı.




Derek Dilday söz verdiği üzere poposunun fotoğrafını çekip Facebook'a koyduktan sonra resim yayılmış da yayılmış. Sonrasında ise Dallas Observer'a neden yaptığıyla ilgili bir şeyler söylemiş.

"Büyük bir Dirk hayranı olmamdan dolayı aklıma böyle bir fikir geldi. Dirk'ün bu şampiyonluğu ne kadar çok istediğini bildiğim için şampiyon olduğu takdirde böyle bir şey yapacağımı Facebook üzerinden paylaştım. Bir çok geri mesaj aldım, Dirk şampiyonluk kupasını kaldırdığında dövmeyi yaptırmak zorunda olacağımı biliyordum. Miami'ye karşı final oynamamız her şeyi daha anlamlı kılmıştı. Seri sonunda Dirk Larry O'Brien kupasını kaldırdığında hayatımın en güzel anını yaşadım, hemen ardından liseden tanıdığım dövme yapabilen bir arkadaşı aradım. Şimdi farkındayıim, hayatım boyunca Dirk'ün suratının üzerine oturacağım."

Dediğim gibi akıllı işi değil ancak sol loba Cuban dövmesi yaptırsa daha çok beğeni toplayabilirdi.

Moda Avcısı: Dwyane Wade


Dwyane Wade 2 gün önce New York City'de spor ve modayla ilgili  düzenlenen Espn The Magazine adlı panele katılmış. Wade lige geldiği dönemle, şu anki dönem arasında büyük bir fark olduğunu söyleyip, sevgilisiyle neredeyse aynı şeyleri giydiğinden söz etmiş. Burada bir sorun var gibi.


Özellikle soldan 2.fotoğraf beni benden aldı, yarın annemle pazara giderken öyle bir şey giymeyi hayal ediyorum. Business Insider'dan Tony Manfred konuyla ilgili Wade'le röportaj yapmış:

-Neden NBA oyuncuları numarasız gözlük kullanıyorlar?

"Sadece bir şeyler yapmak için"




Aynı soruya Russell Westbrook "Güzel gözüktüğünü düşünüyorum" demişti. Wade'in cevabı daha mantıklı geldi.

-Maç bittiği zaman soyunma odasına gidiyorsunuz. Dolabında herhangi bir takım elbise bulunur mu?

"Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda dolabımda 2 takım elbise bulunur, birini seçerim. Deplasmanda oynadığımız maçlarda ise salona geldiğim kıyafetleri giyiyorum.


-Maç bitiminden sonra "Keşke rahat bir şeyler getirseydim" dediğin oldu mu?

"Evet. Özellikle deplasmanda oynadığımız maçlardan sonra yaptığımız uçak yolculuğu sırasında "Keşke rahat bir şeyler giyseydim" diyorum.

-Seni sosyal ağlarda takip ediyorum. Ne zaman fotoğrafını görsem hep şık giyinmiş oluyorsun. Rahat bir şeyler giyip boşverdiğin zamanlar olmuyor mu?

"Rahat şeyler giydiğim sırada bile en iyileri seçmeye özen gösteriyorum."

-Uyandığın zaman "Bugün dışarı çıkmıyorum, o yüzden şekil giyinmeme gerek yok" dediğin zamanlar oluyor mu?

"Genelde insanlarla bir aradayım. Herhangi bir dükkana gittiğimde veya sosyal ağlarda çektirdiğim fotoğraflarla birilerinin önündeyim. Benim için basın toplantısından pek farkı yok. Ayrıca takım elbise giymeyip rahat şeylerle dışarı çıkıp görüntülensem bile sporcu kimliğimden dolayı anormal bir durum olacağını düşünmüyorum."




-Sen geldiğinden beri ligde moda konusunda nasıl bir değişim oldu?

"Bu dönem biraz daha riskli. Geçmişte basketbolcular rahat şeyler giyip maça geliyorlardı. Çoğu takım elbise bile giymiyordu. Ancak şimdilerde herkes daha özenli ve daha çok ilgi-tepki çekecek şeyler giyiyorlar. Ayrıca eğer benim kıyafetlerimle sevgilimin kıyafetlerine bakarsan arada pek fark yok. İkimizinde turuncu ve pembe renkte pantolonu var."




Video: Jerry Sloan Süpermen'le Tanışıyor



Süpermen diye başlık girince Dwight Howard anlayanlar Arif'in Manchester'a attığı golü arayıp Songül Karlı sütyensiz videosuna gelmiş masum insanlar kadar yanlış geldiler. Jerry Sloan ve Peter Lupus 1976'dan önce çekilmiş olması garanti reklam filminde rol almış, gördük yayınladık.

Çarşamba, Eylül 05, 2012

Video: En Sertinden Flagrant Fauller

 

Videonun içinde çok fazla eskilerden yok, olması gerektiği kadar yok. Sırf Detroit Pistons'ın "Bad Boys" döneminden bir mix yapılır.

Pazartesi, Eylül 03, 2012

Süpermen'den Güney Sahillerine

1 yıldır ha ayrıldı ha ayrılacak derken, kanserli hücre gibi büyüyen Dwight Howard sorunu yaz itibariyle Lakers'a takas edilerek kapanmıştı. Howard'ın takasla Lakers'a gitmesi değil, öncesinde bir sezon boyunca gösterdiği davranış dolayısıyla çoğu NBA takipçisi kendisinden epey bir soğumuştu.. Beni de etkilemişti tabii ki. Sempatik görüntüsünden eser kalmadı şu son 1 yıl içinde yaptıkları sayesinde. Beni en çok gıcık eden olay Stan Van Gundy'le yaşadıklarıydı, e be insafsız balkon göbekli tonton Stan abimiz senin için de büyük şanstı, niye yedin onun başını.. Yatmadan önce ellerimi açıp yaradana yalvarıyorum, Lakers Mike Brown çapsızını kovsun da Stan'i getirsin diye.. Umarım umarım...

Howard çok üzdüğü Orlando sakinlerine Orlando Sentinel aracılığıyla mesaj göndermiş. Gazeteye verdiği ilan:


Howard üstte görüldüğü üzere 8 yıl boyunca Orlando'da olmanın büyük bir onur olduğundan ve Orlando için beslediği sevginin sözlerle açıklanamayacağından söz etmiş, kısacası güzel bir yıkama yağlama çekmiş.

Hani LeBron göz göre göre çok çirkin bir ayrılış gerçekleştirdi ancak benim gözümde Howard'ın yaptığının onunkinden çok da farkı yok.