Pazartesi, Kasım 22, 2010

Gönül Ferman Dinlemiyor


Eva Longoria'nın açtığı boşanma davasının belgesi.

NBA'in en ünlü evliliklerinden Tony Parker-Eva Longoria birlikteliğinin bitişi tüm dünyada yayılırken Tony Parker'ın karıştırdığı işler de su yüzüne çıkmaya başladı.

Fransız oyuncunun Eva Longoria'yı İngiliz bir genç kızla aldattığı ortaya çıktı.Bu isim ise henüz 19 yaşında.Parker'ın kafası güzel olmalı ki böyle bir işe bulaştı.Zira 7 yıllık evliliği çöpe atmakla kalmadı bir anda eleştirilerin de hedefi oldu.

Pazar, Kasım 21, 2010

Nelere Kadirsin Iverson


Beşiktaş Cola Turka - Fenerbahçe Ülker derbisi bugün 15.30'da Akatlar'da oynanacak.Beşiktaş tarihinde basketbol şubesi için ilk kez biletlerin karaborsaya düştüğü söyleniyor.E doğal.Iverson diyoruz.Fenerbahçe diyoruz.Her yönüyle ilginç bir maç olacak.Maç Spormax tarafından verilecek.Ama gönlüm isterdi ki Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem'den dinlemeyi bu maçı.Hemofarm maçında o eski Atv'de yayınlanan basket maçlarına geri dönmüştüm.Spormax'in basiretsiz spikerleri olmaz umarım.

Tabii dalga dalga yayılan NBA Tv'nin Beşiktaş maçlarının yayın haklarını alması haberini biliyoruz.Amerika'da banttan yayınlanacak.Ancak maç saatinde Amerika'da saat 8.30 olacak ki bugün pazar.Ve Amerikalı Iverson hayranları ve diğer kıtalardaki insanlar harıl harıl link arıyorlar.Bizzat justin.tv'de karşılaştığımız duruma göre birçok "channel" bu maçı yayınlayacağını yazmış.Tabii birçoğu Türk "channel"ı.

Iverson'ın gelişi yayın pazarını hem TV üzerinden hem de internet üzerinden çok hareketlendirdi.Dua edelim de Iverson sakatlık falan yaşamasın.

Perde Yeni Açılıyor


NBA'de 2010-2011 sezonu açıldı.Ve benim gördüğüm en iyi açılışlardan biri oluyor şu ana kadar.Zira Chicago'nun galibiyet rekorunu kırar denilen Miami şimdiden 5.mağlubiyetini aldı bile.Batıda da sadece 1 mağlubiyetle devam eden Spurs sürprizi,onun yanında da New Orleans var.

Bu sezon inanılmaz maçlar izleyeceğiz gibi.Çünkü neredeyse hiçbir maç öylemesine oynanmıyor.Salonlar oldukça dolu.Bunda NBA yönetiminin "seyirciyi sev" kampanyasının da etkisi var tabii.

Asıl bahsetmek istediğim ise yetenekleri ortada olan ancak NBA'de henüz kendini kanıtlayamamış olan oyuncular.Dün gece Darko Milicic'in NBA'e geldiğinden beri oynadığı en iyi maçı izledik ki ben hiç tahmin etmiyordum artık.Kendini en sonunda toparlamaya başladı.

Bir diğer isim ise geçen sezon oynayamayan Blake Griffin.Sezona çok iyi girdi.Hatta dün geceki istatistiklerini paylaşalım ağzınız açık kalsın : 44 sayı 15 ribaund 7 asist 2 top çalma 1 blok.Muhteşem olmasının yanı sıra heyecan verici.Gerçi Clippers yine kendi evinde kaybetti ama neyse ki Griffin NBA tarihinin yüz kızartıcı ilk sıra seçimlerinden biri olmayacakmış gibi.

Son olarak dün geceki performansından iki hareketle veda edelim.İlkinde Mozgov'u, ikincisinde de Gallinari'yi Amerika'ya geldiklerine bin pişman etti.