Perşembe, Eylül 20, 2012

Spurs'ün Yeni Forması

Koskoca NBA tarihinde forma renklerini değiştirmeyen nadir takımlardan biri de Spurs. Pembeli logoyu değiştirdiklerinden beri logoyu da değiştirmediler gerçi. 

Şu logodan söz ediyorum:



Spurs'ün bu sezon giyeceği alternatif forma tanıtıldı. İdman forması gibi olmuş, açıkçası ben pek beğenmedim. 80'lerde bu tarz bi formaları vardı hatırladığım kadarıyla. Ancak bu sefer formanın önüne Spurs yazmayıp sadece logoyu koyunca biraz farklı olmuş.






Çarşamba, Eylül 19, 2012

The Return of D-Rose

İlk Bölüm:



İkinci Bölüm:


Üçüncü Bölüm:



Derrick Rose'un parkeye geri dönme çabası sırasında Adidas'la birlikte yaptığı videonun 3.parçası yayınlandı.  Rose'un ciddi ciddi çalıştığını görüyoruz. Umarım sakatlığının hiçbir etkisi oyununa ve vücüduna etki etmez. Umarım umarım.. 

Salı, Eylül 18, 2012

Video: Dwight Howard Röportajı



Espn'den Ric Bucher Howard'a merak edilen soruları sormuş. Howard efendinin videoda görüldüğü üzere pişman olmadığını, LeBron'un başına gelenleri gördüğü için daha temkinli yaklaştığını falan söylediğini göreceğiz. Pişman olmayabilir, eyvallah, ama LeBron'u geçti yahu antipatiklik konusunda. Ayrıca geriye dönmenin pek bir anlamı olmadığını, Lakers'la önüne bakmak istediğini belirtmiş.

Pazartesi, Eylül 17, 2012

It's Miller Time

NBA tarihinin en özel oyuncularından biri, Reggie Miller ve WNBA efsanelerinden kardeşi Cheryl Miller kolej yıllarından bir fotoğrafla... Cheryl'in saçlarını ve Reggie'yi fotoğraftan kessek eminim bir çok insan Reggie Miller da sanabilirdi kendisini.

Anket: Lakers Tarihinin En Değerli Oyuncusu Kimdir?


10-15 gün önce koyduğumuz ankete 90 kişi katılmış. Bu 90 kişinin %47'si Magic Johnson, %28'i Kobe Bryant  ve  %14'ü Kareem Abdul-Jabbar demiş.

Elveda 6 Numara

Türk basketbol tarihinin en önemli figürlerinden Mirsad Türkcan, kendisi için organize edilen Fenerbahçe Ülker-CSKA Moskova maçı ile aktif spor yaşantısına son noktayı koydu. Elde edilen bütün gelirin Mirsad'ın doğum yeri olan Novi Pazar'daki zihinsel ve bedensel engelli çocuk hastanesine bağışlanacağı organizasyon taraflı tarafsız bir çok basketbolseveri duygulandırırken, Mirsad'ın emekli edilen 6 numaralı forması Fenerbahçe Ülker Arena'nın tavanına asıldı.



Fenerbahçe Spor Kulübü'nün düzenlediği bu görkemli gecenin diğer kulüplerimize de örnek olması dileğiyle..