Pazar, Eylül 27, 2009

Unutulmaz An-6




Finaller bu kare ile bitmişti.Celtics'in yıllardan sonra gelen şampiyonluğunun ardında bir an vardı ki...Her şey orada başladı.

Garden'da sıkıntılı bir maç geçiyordu.Birden bir kalabalık ve yerde yatan bir adam göze çarptı.Acıyla yerde yatan adam Paul Pierce'dan başkası değildi.Öyle bir hali vardı ki görenler Pierce'ın ciddi bir sakatlık geçirdiğini düşünürken,Lakers taraftarları mutlu,Celtics taraftarı kızgın ve umutsuzdu.





Herkes Pierce'ın bu seride artık olmayacağını düşünüyordu.Sessizliğe alışık olmayan Garden'da sessizlik hakimdi.Pierce'ın dönmesi için dua edenler sadece inananlar değildi belki de.Her Celtics'li bunu yapmıştı.Ekran başında olanlar dahil.

Ancak o adam soyunma odasından dualardan çıkmış bir şekilde geliyordu.Kapıda onu görenler müthiş çığlıklar atıyor,sahadaki oyuncular bile ne oluyor diye o tarafa bakıyordu.Pierce dönüyordu.Yüzündeki ifadeye bakılırsa sakatlık ciddi değildi.


Bu geri dönüşten sonra Pierce harika bir performans göstererek ilk maçı kazandırıyordu.Maçtan sonra Lakers taraftarından aynı sesler çıkıyordu.''Tam bir şaklabanlıktı.Bu küçük oyunlar Pierce'tan başkasına yakışmazdı zaten.''gibisinden şeyler.Ama şaklaban diye tanımladıkları adam 2.maç sonunda Kobe'nin basın toplantısından gelen bip bip bip seslerini sağlıyordu.

Cemal'e 5 Maç !


Sarı-Kırmızılı ekibin, İstanbul Cup'da Cibona Zagreb ile oynadığı karşılaşmada rakip oyuncuya yumruk atan Cemal Nalga, bu fiili saldırısı nedneiyle tam 5 maç maçlardan men cezası aldı.

Kick Of The Day

WADE CONVERSE 2.0

Kaldığımız Yerden

Uzun bir aradan sonra döndük :) En güncel haberler anında sitemizde tekrar sizlerle olacak.