Perşembe, Aralık 29, 2011

Jordan'dan Bir Yüzük Daha

2006 yılında 168 milyon dolar nafaka ödeyerek Juanita Vanoy'la yollarını ayıran Jordan, bir süredir beraber olduğu Yvette Prieto'yla yüzük takmış.

Michael Jordan'ın basından çok uzakta bir hayat yaşamaya çalıştığı açık ve net. Nişanlandığı haberi bile 3 gün sonra çıkıyor. Yani öyle reklam olayı -tövbe bismillah- yok.  Burada uzun uzun yazmış elemanlar. Buyrun okuyun.

Çarşamba, Aralık 28, 2011

Euroleague Top 16 Grupları

                                                  Top 16 Draw Seeds




Euroleague'de Top 16 grupları belli oldu. 3 İspanyol takımının aynı gruba düşmesi şahsen benim beklemediğim bir olaydı. Keza Efes'le Galatasaray'ın aynı gruba düşmesi de ayrı enteresan oldu. Gerçi bekleniyordu.

Neyse efendim gruplara geçelim:


Back For The Future


3 ay önce yayınlanmış bir kısa film. Kısa film derken, imdb öyle diyor. Bildiğimiz reklam çekimi. Eminim çoğunuz Doktor Emmett Brown'u ve Marty Mcfly'ı tanıyordur. Evet reklamda Michael J Fox yok belki ama onun Parkinson hastalarıyla ilgili olan derneğine yardım etmek için yapılmış bir olay. Reklamda da Kevin Durant oynuyor.

Salı, Aralık 27, 2011

Celtics 2011-2012 ve Gelecek Üzerine

 
Boston Celtics için her sezon öncesi bir yazı yazma geleneğini sürdürüyoruz. Bu sefer sadece 2011-2012 sezonu için değil, Celtics'in bugünü ve yarını adına da bir şeyler yazmayı düşündüm. Umarım okumaktan keyif alırsınız.

Sürprizlerle Dolu Gece


Sanırım Lakers ve Bulls'un aynı gecede kağıt üstünde kazanmaları gereken maçları kaybetmeleri bu başlığı atmam için yeterli sebepler.

Kareem-Wilt-Russell-Walton-Shaq

Başlığa yazdığım 5 isimden 4'ünün NBA tarihinin en iyi 4 pivotu olduğunu söyleyebiliriz heralde. 1977'deki Portland Trail Blazers şampiyonluğunda 2-0'dan 4-2 getirilen serinin başrolünde oynayıp, ondan sonraki sezon sezon mvpsi olan bir adamı listeden çıkardığımızı hatırlatalım.(Sonrasında başına gelen talihsizliklerden sonra kariyeri çok farklı bir yere giden Bill Walton'dan söz ediyorum.)

 5.isim muhtemelen George Mikan olurdu. Hakeem'i de boş geçmek istemezdim aslında. Her neyse, videoyu yeni görmüş olmaktan utansam bile sizlerle paylaşmak istiyorum. Yıl 1993, bir Reebok reklamı:

Pazartesi, Aralık 26, 2011

I WANT U TO LIVE 4EVER



Tnt'nin bu sezon için hazırladığı intro. Muazzam olmuş.

İlk Günden Sonra Akılda Kalanlar


Öncelikle mükemmel bir basketbol şöleni yaşadık dün gece. Art arda tam 4 maç izledim, Clippers maçını bünyem kaldıramadı. League Pass'in başlarda çuvallaması can sıksa bile sonradan kendine gelmesi büyük keyif oldu.

Pazar, Aralık 25, 2011

Çalsın Davullar Oynasın Kızlar

Sezon başlangıcı için böyle bir başlık girmek istemezdim, ancak yaşadığımız onca karın ağrısından sonra bu günleri beklediğimizden daha önce görmek yurtta bir bayram havası yaşatmadı değil.