Cuma, Eylül 14, 2012

Wade: Lakers Heyecan Verici



Wade Sportscenter programında kazandığı şampiyonlukları, LeBron'u, yeni Lakers'ı ve son çıkan kitabıyla ilgili soruları yanıtlamış.

Perşembe, Eylül 13, 2012

Rondo: Geçen Seneden Çok Daha İyiyiz

           


Geçtiğimiz günlerde Rondo '106 and Park' programına katılmış ve birkaç soruya cevap vermiş. Kalpli t-shirt'üyle kalplerimiz fethetmeyi başaramadıysa da Ray Allen'la ilgili soruda yüzüyle verdiği tepki şahsen beni çok çok şaşırttı. İnanılmaz kızmış olmalı. Ayrıca geçen sezondan çok daha iyi olduklarını söylemiş. Rondo'nun Asya gezisi sırasında yapılan röportaj için ise burada

Video: Dorsey Panyayı Kırıyor




Epeydir bu tarz şeyler olmuyordu. O panyanın da kırılacağı varmış gibi. Cam tuz buz olmasa bile bir anda görüldüğü üzere renk değiştiriyor. Görüntüler dün oynanan Sassari-Olympiacos maçından.

Video: Mr.Bean vs. NBA Oyuncuları



Çok eğlenceli video olmuş, sonundaki Mr.Bean bölümü de hiç fena değil.

Salı, Eylül 11, 2012

Deron Williams: NJ'de Kalsaydık İmzalamazdım



Yaz döneminde Nets'le yeni bir sözleşme imzaladıktan sonra milli takımıyla 2012 Londra'da altın madalya kazanan Williams geçtiğimiz yazın kendisi için çok iyi geçtiğinden söz etmiş. En şaşırtıcı söylemi ise "Takım Brooklyn'e taşınmasaydı sözleşme imzalamazdım" demesi olmuş.

Ne Haddine Oğlum Senin?

Offseason'dan yararlanıp kolej kariyerini geçirdiği Oklahoma Üniversitesi'ni ziyaret eden Blake Griffin, burada smacını bloklayabileceğini iddia eden Buddy Hield ile karşı karşıya geldi.


Eee ne demişler, ''fazla atar g.te batar''..



Pazartesi, Eylül 10, 2012

NY Moda Haftası'nın Basketbolcular Üzerindeki Etkisi

Geçtiğimiz günlerde Wade'in New York'ta düzenlenen bir panele konuşmacı olarak katılıp, modanın NBA üzerindeki etkisi üzerine söylediği sözlerini yayınlamıştık.  6-13 Eylül tarihlerinde düzenlenen New York Moda Haftası'na beklenildiği gibi basketbolun ikoncanları katılmış. Hiç tahmin edemeyeceğimiz insanlarda var tabii ki. Mike Woodson mesela.



Galiba Westbrook uyurken de gözlük takıyor. Kaplan t-shirt'ün altına kirpi gibi ayakkabı.. Ya şekilsiniz haa..

Tyson Chandler'ın stiline ise söyleyecek bir söz yok. Hani sokakta giysen adın çıkar yemin ediyorum. Hele Chandler'ın 2.resmi... Beni benden aldı.



Bu arada Giresunlu bi abimizin Chandler için söylediği güzel türkü:


körüklü çizme (GİRESUN KARŞILAMASI)-Şaban YAĞMUR



Mike Woodson da defileleri izleyenler arasındaymış. Üstteki fotoğraflardan sonra ilaç gibi geldi.



Düzgün giyinenler de var

Bosh'ın ayakkabılara dikkat. Görgüsüzün şampiyonluğu olmuş..



Pazar, Eylül 09, 2012

Nike Jordan'a Teşekkür Ediyor


Nike ismiyle 1978'den beri büyüdükçe büyüyen bir firmaya basamak atlattıran adama teşekkür gelmiş bir başka deyişle. Herhangi bir marka tarafından üretilip en çok satılan 5 spor ayakkabıdan 2'si Jordan markasına ait. Jordan kendi kitabında yer verdiği gibi hayranı olduğu Adidas'dan daha önce teklif gelip orayı seçseydi ne olurdu kim bilir. Evet Jordan 1984 yazında Adidas'la anlaşmak istemiş, Nike'dan teklif gelince ilk olarak reddetmiş. Ardından ana-baba zoruyla kabul etmek zorunda kalmış. Adidas ağlasın, diyecek bir şey yok. Şurada rakamlarla daha güzel anlatılmış Jordan'ın Nike'a yaptığı etki.

Nike'ın kurucusu Phil Knight'la aralarının çok iyi olduğu biliniyor, Knight söze Jordan'a teşekkürle başlamış.

Not: Ayrıca Adidas'ın 1924'te kurulup Nike'ın 1978'de piyasaya girdiğinden haberim yoktu. Nike başka bir isimle 1964-78 arası da üretim yapmış.