Cumartesi, Ağustos 15, 2009

Game On Turnuvası İkinci Maç



Milli Takım Büyük Britanya maçını 70-63 kazandı.Maçda çok ilginç şeyler oldu.3 teknik faul almamız gibi,Tanjevic'in atılması gibi..

Sonuç olarak kazandık.Ama hala takımımızı hazır olarak görmüyorum.

Joe Smith Hawks'da


Tecrübeli oyuncu Joe Smith Atlanta Hawks'la anlaşmış.Geçtiğimiz sezon Cleveland'da benchden gelerek dönem dönem katkı sağlamıştı.Smith 1995 Draftın seçilmişti.Ayrıca Hawks'da 9.takımı olacak.

O Kadar Olayın Ardından...


Günlerdir Enes mevzusu konuşuluyor.Hepimiz biliyoruz ki Enes ciddi anlamda bir yıldız.O kadar olaydan sonra Enes'in videosunu koymazsak olmazdı.İzlediğimizde görüyoruz ki gerçekten ezici bir üstünlüğü var.Buyrun.Geleceğin en büyük yıldızlarından birini izleyin.


Enes Kanter Röportajı


Medyaspor'dan Oğuz Yenihayat'la son dönemdeki konuları ve geleceği hakkında konuşmuş Kanter,her şeyi açıklamış.Okumanızı tavsiye ediyorum.

Röportaja Ulaşmak için tıklayın.

Avrupa Seçeneği de Varmış


Iverson bırakabilir demiştik ya bırakabilir de NBA'i bırakabilir.Daha şimdiden ikinci dedikodu olarak Olympiakos'un Iverson ile ilgilendiği konuşulmaya başlandı.Eğer NBA'de kalmayacaksa basketbolu bırakmayacaktır ki Avrupa'ya giderse zaten olay olur.


Son yıllarda gittiği takıma başarı götüremeyen Iverson, şampiyonluğa oynayan NBA takımlarının ilgisini çekmiyor.

Avrupa'da Iverson'ı alabilecek tek takım ise Olympiacos olarak gözüküyor.

Unutulmaz-5


Yıl 1998,

1998 NBA Finalinde Utah Jazz ve Chicago Bulls karşılaşıyordu.Seride 3-2'lik Bulls üstünlüğü vardı.6.maç Utah'daydı.Utah kazanırsa,seri son maça taşınacak,Bulls kazanırsa Jordan şampiyonlukla emekliliğini duyuracaktı.

6.maç;Michael Jordan takım için her şeyi yaptı.Ancak Utah Jazz o övülen takım basketbolu bir makine gibi tıkır tıkır işliyordu.Jordan takımının attığı sayının yarısından fazlasını attı.Nerdeyse oyundan hiç çıkmadı.Bu adamın yaşıda 35'di.Bir zamanların süperstarı Allen Iverson'ın 34 yaşında takım bulamadığını düşünürsek,oldukça büyük şeyler bunlar.

41.9 saniye varken John Stockton 3'lüğü yolladığı anda Delta Center çıldırıyordu.Bulls sonraki hucümda topu MJ'le buluşturdu,Jordan turnikeyi bıraktı.86-85'le Jazz öndeydi,topta onlardaydı.Jazz hücumu Malone'dan kullanmak istedi.Jordan daha sonra kendi filminde olayı şöyle özetledi:Ben o anda Karl'a odaklanmıştım.Çünkü biliyordum ki Dennis ve Malone o ufak dalaşmalarını yapacaklardı.Bende tam bu anı seçtim.Çünkü Karl,Dennis'e cevap verirken topu nerde tuttuğunu unutuyordu..

Anlayacağınız Jordan topu büyük bir ustalıkla çaldı.Daha sonrada Bryon Russell'ı bir crossoverda yere serip basketi yaptı(O crossoverda hakemin görmesinin imkansız olduğu bir elle müdahalede var).

NBC spikeride olayı şöyle özetledi:EĞER BU MİCHAEL JORDAN'IN SON GÖRÜNTÜSÜYSE,NE KADAR MUHTEŞEM DEĞİL Mİ?

Kick Of The Day


Nike Zoom Lebron V

Günün Fotoğafı



Oldukça değerli bir Slam Dunk jürisi,öyle değil mi?

Günün Videosu



Barkley gençliğinde yerdi Wade'i postlarda..

Cuma, Ağustos 14, 2009

Starbury'de İtiraf Etti


All-star guard Stephon Marbury, kamera karşısında marijuana içtiğini kabul etti.

Marbury'nin uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri Çarşamba günü TMZ.com adresinde gösterilmişti.

Stephon ' Marijuana içtim. Evet. Beni gördünüz. Kontrat altında değilim. Araba kullanmıyorum. Kurallara uyuyorum' dedi.
Videosu burada

http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&&mediaKey=c577c68e-0002-48cd-b8ba-14d7fd168f61&isShareURL=true

Iverson ''Bırakıyor'' İddiaları


Detroit'ten ayrıldıktan sonra boşta kalan Iverson'ın hala bir klüple anlaşmaması çeşitli dedikoduların çıkmasını sağladı.Iverson'ın kendisine yakın kaynaklara basketbolu bırakacağını söylediği konuşuluyor.Bence bırakmaz ama.O kadar yaşlanmadı.Hala iyi bir skorer.Ama gurur yapmaması lazım.Gideceği takımda çok büyük ihtimalle yedek kalacaktır.

Game On Turnuvası İlk Maç


Türkiye 81-69 İsrail


İlk maçımızı farklı kazandık.

Kick Of The Day

Air Jordan

Enes Kanter Olayı


Genç Yıldız Enes Kanter dün itibariyle Amerika'ya uçmuş,eğitimini orda sürdürme kararı almıştı.Sabahdan bir sürü yazılar okudum,sonra onları düzelten son dakika haberleri.Sonuç olarak Fenerbahçe ve Türk basketboluna takımsal başarı olarak hiçbir şer veremeyecek Enes Kanter.Hidayet Türkoğlu,Mehmet Okur gibi adamlar ilk önce türk takımlarında basketbolu öğrenip takımlarına hizmet edip gitmişlerdi NBA'e.Enes'in üzerinde Fenerbahçe'nin çok büyük emeği olduğunu düşünüyorum.

Sabahdan beri bu konu hakkında bilgisi olan kişiler bizi bilgilendirdi.Salsabaskette Anıl Aksaç'ın,Megabaskette Nejat Sayman'ın,Sepettopunda Mete Aktaş'ın yazılarını okudum.

Ortaya çıkan son sonuç şudur;

Enes Kanter Amerika'Da The Henderson International School adlı okulda eğitimini sürdürcek.Bu okulun direk bir basketbol takımı yok.Ancak bu okulun basketbolda sponsor olduğu bir takım var:"Findlay College Prep"



--Mete Aktaş'dan alıntı:Bu takımda bulunan öğrenciler eğitimlerini The Henderson International’da sürdürürken, lisedeki basketbol kariyerlerini ise Findlay College Prep adı altında kurulan takımda sürdürüyolar.

Ve bu takım 2008-09 sezonunda USA TODAY gazetesinin Amerika’daki tüm liseler arasından seçtiği “Super 25” listesinde 33 galibiyet “0” mağlubiyetlik derecesiyle 1. sırada yer alırken, sezonu ise Ulusal Liseler Turnuvası’nda finalde Carmelo Anthony, Kevin Durant, Michael Beasley, Rajon Rondo ve daha bir çok ismi yetiştiren bir basketbolcu fabrikası olan Oak Hill Akademisi’ni 74-66 yenip Amerika şampiyonluğunu kazanarak noktalamış. Üstelik bu karşılaşmayı ESPN televizyonu naklen yayınlamış.--

Kısacası Enes yuvadan uçtu.Gönül isterdi ki Fenerbahçe Ülker'e de hizmet etseydi ancak olmadı.

Magic 50 Dedi



NBA Tarihinin şüphesiz en iyi guardlarından biri olan Magic Johnson bugun 50.yaş gününü kutluyor.Şahsen benimde NBA Tarihinde hastası olduğum 3 oyuncudan biridir.Kendisi 1980'lerin NBA Basketbolunu tanımlayan 2 oyuncudan biridir.Magic Johnson'a uzun ömürler diliyoruz..

Richardson Yine Takım Değiştirdi


Richardson bu yaz 4.defa takım değiştirdi.İlk seferde New York Knicks'den Memphis'e,ordan Clippers'a,ordan Timberwolves'a ve şimdi de Miami Heat'e.Dahada takımı değişmez inşallah.

Kontratının son senesinde olan Richardson Heat'in 2010 piyasasındaki yeri için oldukça önemli.

Gameon Turnuvası


Milli takımımız İngiltere'de Gameon adlı bir turnuvaya katılıyor.Kerem Gönlüm'ün kadrodan çıkartıldığını belirtmiştik.Programı verelim:

14 Ağustos Cuma / 20:00 / Türkiye - İsrail
15 Ağustos Cumartesi / 19:30 / Türkiye - İngiltere
16 Ağustos Pazar / 17:30 / Türkiye - Polonya

Ayrıca maçlar Fox Tv'den yayınlanacak,maçlarıda Murat Murathanoğlu-İsmet Badem ikilisi anlatacak..

Günün Fotoğrafı


Andrew Bynum sakatlık zamanlarında moral depolarken..

Günün Videosu

Perşembe, Ağustos 13, 2009

Basketbol Nostalji


Birkaç kere daha rastlamıştım da geçen gün o gerçek Dream Team e rastlayınca paylaşayım dedim.Trt 3'te bazı günler akşamları basketbol nostalji adlı bir program var.Eski olimpiyat,avrupa,lig maçlarını yayınlıyorlar.Dün Dream Team ile Hırvatistan olimpiyat maçını yayınladılar.O zamanlar Avrupa'da daha smaç diye bir kavram yokken,üçlük atmak çok zorken,Dream Team smaçları basıyor,cuk cuk üçlük atıyordu.Maç farklı bitti.Ben de bu maçları izlemekten büyük keyif aldım açıkçası.Eskiler güzelmiş be kardeşim.Eğer rastlarsanız mutlaka izleyin derim.Drazen Petrovic'ide izleme şansı buldum ben.Unutmadan.Gününü bilmesem de saat 20:00'da başladığını biliyorum.İyi seyirler efendim.

Taraftara Oynamak


Efendim biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde Türk Telekom Kızılyıldız'dan Andre Owens diye bir arkadaşı renklerine bağlamıştı.Bu arkadaş geldiği takımda taraftarların en sevdiği oyuncuymuş.Ama neden ? Bu arkadaş saçlarını yıldızlarla -Kızılyıldız'dan geldiğini tekrar belirtelim- kazıtmış o zamanlar.Şimdi de Türkiye'ye gelince kafasına ay-yıldız kazıtmaya karar vermiş.Taraftara oynamak böyle bir şey olsa gerek.

Butler L.A Yolcusu


Los Angeles Clippers takımı yapılan takas anlaşmasıyla beraber New Orleans Hornets'tan Rasual Butler'ı kadrosuna dahil etmeye çalışıyor. Anlaşma doğrultusunda tecrübeli oyuncu Butler Clippers yolcusu olurken, Hornets bu takas karşılığında Clippers'ın gelecek 2.tur Draft hakkını elde edecekmiş.

Takasın gelecek günlerde resmiyet kazanması beklenirken ben ise L.A Clippers için bir şey beklemiyorum açıkçası.2.tur draft hakkını vermek bana çok da akıl karı gelmiyor.

Efsanelerden

Ne kadar anti-laker olsakta efsaneleri severiz.Seni de seviyoruz Rambis ! T-Wolves'de başarılar.

Bir Store Macerası


Bugün gittim bir Galatasaray Store'a.Amacım yeni sezon formalarından bir tane alarak koleksiyonuma katmaktı.İçeri girdiğimde baktım ki daha bir hafta öncesine kadar dopdolu olan mor forma reyonunda 2 adet kalmış sadece.Diğer formalara fazla rağbet yok.Üç formayı da aldım karşıma düşündüm hangisini alsam diye.Hazır arkaya kaptan ve 10 numara olan Arda'yı yazdıracakken klasik parçalıyı mı alayım dedim başta.Sonra döndüm beyaza ama onu hemen eledim.Kötü olduğundan değil.Anladınız işte.Neyse.Parçalıyla mor formayı koydum yanyana.Geçen sene de klasik almıştım dedim bu sefer mor alayım.Başta garip geldi mor forma ama daha sonra güzel göründü gözüme.Arada böyle yapmak lazım galiba.

Mor formamı alıp arkaya da 1o numara Arda'yı yazdırıp çıktım sokaklara.Güya kimse beğenmemişti mor formayı.Ondan mı kapış kapış satılmış ? Ondan mı Galatasaray Store'lar ciro rekorları kırıyorlarmış ? Zaten sokakta da durum farklı değildi.Futboldan azıcık anlayan herkes döndü döndü formama baktı.Dedim işte önyargılı Türk halkı.Gördüğümüz üzere iyi bir ''marketing'' olayına imza atmış yönetim bu formayı yaparak.Yeni strajilerde var hem.Mesela Keita'nın ilk olarak sahaya çıktığı maçta mor forma giyildi böylece Keita mor formayla özdeşleşti.Şimdi de cumartesi Sami Yen'deki maçta Elano sahaya çıktığında üstünde klasik parçalı forma olacakmış.Anlayacağınız o da o formayla özdeşleşecek.Zekice.İşte marketing denen olay böyle bir şeymiş ki beni bile kandırmayı başardı.Şimdi tekrar baktım da cidden güzelmiş ya bu mor forma.

Kick Of The Day

Converse Weapon Old

Vay vay bu ayakkabı bir zamanlar Larry Bird ve Magic Johnson için özel olarak üretilmişti.

Unutulmaz An-4


Yıl 1987,

Doğu Finalinde Celtics-Pistons eşleşmesinde serinin son maçı.Isiah Thomas 17 saniye kala şutu yolluyor,Pistons 2 sayı öne geçiyor.Son top Boston Celtics'e kalıyor,kimin kullanacağı da belli.Son topta Larry Bird sol dipten turnikeye giriyor fakat blok yiyor.Topta Celtics oyuncularından çıkıyor.Pistons 3 saniye varken topu kenardan oyuna sokacak.Michigan'da galibiyet kutlamaları başlıyor doğal olarak.Fakat Larry Bird inanılmaz bir kurnazlıkla topu çalıyor,Dennis Johnson'a pası veriyor ve Celtics NBA Finaline adını yazdırıyor.

Hedo O Kadar Etmez


Orlando Genel Menejeri Otis Smith,Portland Trail Blazers GM'i Kevin Pritchard'ı arayarak "Hidayet'i kaçırdığınıza üzülmeyin.Senelik 10 md'ı hak etmiyor" biçiminde konuşmuş.E be vicdansız Smith,senin takımının play-off'da bu kadar ilerlemesini kim sağladı?Bunu Metin Şentürk bile gördü bi sen mi göremedin anlamıyorum.Sanırım Hidayet'i takımda tutamamasından dolayı kuyruk acısı var Bay Smith'in.

Hidayet belki takımsal başarı olarak Magic'deki başarısını yakalayamayabilir ama bireysel olarak geçen seneden aşağı olmayacağını düşünüyorum.Otis Emmi'ye inat çoşmasını istiyorum bu sene.

Günün Fotağrafı



Reggie çok eğleniyor olsa gerek...

Günün Videosu



Yılın çaylağından..

Çarşamba, Ağustos 12, 2009

Kick Of The Day

AIR JORDAN XX3

Kerem Gönlüm'de Doping Şoku


Milli Takım'ın başarılı uzunlarından kerem Gönlüm, BBl final serisi 5. maçında verdiği idrar örneğinde yasaklı maddeye rastlanınca milli takım kadrosundan çıkarıldı.

Kerem Gönlüm şu ligde yıllardır en beğendiğim uzun oyuncudur. Böyle bir durum şok etti beni. Milli takım içinse kayıp. Bana göre ilk 5 başlaması gereken bir uzunu kaybettik.

En Büyük Pazar:ÇİN


Dün gece 2:45 sularında NTVSPOR'da Gol programına denk geldim.Bir çok büyük futbol takımının Çin'i ziyaret ettiğinden söz ettiler ve Çin'in ne kadar büyük bir pazar olduğundan..Gayet doğru.Çin'de inanılmaz bir seyirci ve ürün satma potansiyeli bulunduğundan büyük profesyonel oyunların yıldızlarıda Çin'i ziyaret ediyor.


Bu yaz NBA oyuncularından Ron Artest,Shaquille O'neal ve Kobe Bryant Çin'i ziyaret ettiler.Çok daha fazla isim var.

Yao Ming'i draftta 1.sırada yolladıkdan sonra NBA'e inanılmaz bir ilgi oluştu uzakdoğuda.NBA'de bu ilgiyi ve bu fırsatı kaçırmadı doğal olarak.nba.com'a çince seçeneğide eklendi.

Günün Fotoğrafı



İnternette gezinirken gördüm.Çok hoşuma gitti,paylaşmak istedim.Chris Paul ve patronu Jordan..

İşi iyice makaraya vurursak;

Chris Paul:Çok iddaalılar galiba patron
Michael Jordan:Biz nelerini gördük yeğnim..

Günün Videosu

Salı, Ağustos 11, 2009

Oberto Wizards'da


Fabricio Oberto Washington Wizards'la anlaşmış.Spurs'ün o kadar veteran uzun aldıkdan sonra Oberto'yu düşünmesini düşünmüyordum açıkcası.

Neyse hayırlı olsun kendilerine,pek iş yapacağını düşünmesemde.

Unutulmaz An-3


Yıl 1980,

NBA Finalinde Lakers,Philadelphia karşısında galibiyete çok yakın.Birden bir olay oluyor.O da ne?Lakers'ın 1.numaralı gücü Kareem Abdul-Jabbar sakatlanıyor.Lakers maçı kazanıp 3-2 öne geçiyor.Ancak Kareem olmayışıyla Philadelphia çok büyük umutlara dalıyor doğal olarak.Serinin 6.maçı Philadelphia'da oynanacak.

Lakers'ın çaylağı Magic Johnson maça pivot pozisyonunda başlar.Guard oynar,forvet oynar,pivot oynar.Sonuç olarak Magic Johnson 42 sayı 15 ribaund 8 asist yaparak Finaller tarihinin ilk ve tek çaylak mvp ödülünü kazanır.

Kick Of The Day

Reebok Hexride Omni The Pump Yao

Gönüllere Çağrı


Ülkemizde bugüne kadar düzenlenecek en büyük spor organizasyonu olan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nda görev yapmak üzere, Organizasyon Komitesi, sporseverleri bu muhteşem organizasyonun bir parçası olmaya çağırıyor.

Gönüllü çalışanlar arıyormuş TBF. Faklı farklı kategorilerde bir dolu gönüllü çalıştırılacak. Birçok basketbolsever için mükemmel bir fırsat bu. Dünya'nın yıldızlarına yakın olmak için önemli bir fırsat. Görevli alınacak kategoriler şöyle:

* Mihmandarlar
* Basın Hizmetleri
* Saha İçi Organizasyon
* İstatistik Hizmetleri
* Bilgi Teknolojisi
* Ofis Hizmetleri
* Ağırlama ve Bilgilendirme
* Spikerlik
* Halkla İlişkiler, Promosyon ve Satış Elemanları
* Genel Yönlendirme ve Yer Gösterme Görevlileri
* Doping Hizmetleri
* Özel Organizasyonlar
* Genel Hizmetler

Saha içi organizasyon için çok fazla başvuru olacaktır büyük ihtimalle. Sucu, top sorumlusu ya da yer silici için dil şartı aranmıyor. Ayrıca 12-16 yaş grubu arasından seçim yapılacak. İspanya-ABD finalinde yer silmek için sahaya çıktığımı düşünüyorum da inanılmaz geliyor. 10 tane süperstarın arasında yer siliyorsun.

İstanbul, İzmir, Ankara, Kayseri dörtlüsünden birinde yaşayanlar ya da turnuva süresince konaklayabilecek bir yeri bulunananlar bu fırsatı kaçırmasın diyorum. ne kadar doğru bilmiyorum ama başvuruların Aralık'a kadar devam ettiğini okumuştum.

dwayde

Powe Cavaliers'da


Geçtiğimiz sezonu Celtics'de geçiren,ve bu yaz itibariyle serbest kalan Leon Powe Cavaliers'la anlaştı.Powe 2 yıllık minumun kontrata imzayı attı.Powe geçtimiz sezon sol dizinden sakatlanmış,ciddi bir süre boyunca kadroda yer alamamıştı.

Cavaliers benchi için iyi olduğu kanaatındayım.Skor gücü iyi olmasada iyi beslenirse iş yapabilir.Savunma tarafı,hücumune göre daha iyi.Bunda iyi bir atlet olmasının payı büyük.10-15 dakikalı süreler bulacağına inanıyorum.

Günün Fotoğrafı



LeBron ve Damon Jones iyi dost olduklarını kanıtlar gibiler..

Günün Videosu



İşte Gerçek Rüya Takım..

Schumi Dönmüyor


Michael Schumacher, anterenmanlar sırasında boynunda oluşan incinmeden dolayı, geçici geri dönüşünden vazgeçti. Kaza geçirip sezonu kapayan Felipe Massa'nın yrine Ferrari pilotluğu yapmayı kabul eden ama sakatlanıp vazgeçen Schumi'nin açıklaması şöyle:

Dün akşam Ferrari başkanı Luca di Montezemolo ve takımın başındaki Stefano Domenicali'ye, maalesef Felipe Massa'nın yerine yarışamayacağımı bildirdim. Geçici geri dönüşümü mümkün kılmak için gerçekten herşeyi yaptım, ama maalesef olmadı. Maalesef tıbbi ve terapi anlamda herşeyi denememize rağmen, Mugello'daki özel test sürüşü sırasında boyunda oluşan acıyı dindirmek mümkün olmadı.

Biz F1 severler için bir kötü haber daha oldu. Massa'nın kazasını bir nebze unutturabilecek bir adam varsa da o da Schumacher'di. Alttaki uzay postunu yazarken "Pistlere geri dönmek kesmedi" herhalde diye düşünüyordum. Bu haber tokat oldu resmen. Açıklamasını "Sonsuz hayal kırıklığı içindeyim. Ferrari'deki arkadaşlar ve tüm Ferrari sevenlerden büyük özür diliyorum." şeklinde bitirmiş Schumi. Ferrari seven sevmeyen herkes de aynı hayal kırıklığını yaşamıştır muhtemelen.

Schumacher Uzaya Gidiyor


Sporx'in haberine göre ünlü sürücü 2011'de uzaya çıkacak. Dünya'dan 100 km uzaklıkta bir tur atmak için 140 bin dolar ödeyen Schumi'nin bineceği gemide Tony Blair, Stephan Hawking, Niki Lauda gibi isimler olacak.

Şimdiden Schumi'ye "İyi eğlenceler" diliyoruz. Yıllarca pistlerde uçmak kesmemiş galiba bir de boşlukta uçalım diyor. :)

Pazartesi, Ağustos 10, 2009

Kleiza Resmen Yunanistan'da


Denver Nuggets'lı forvet Linas Kleiza'da Avrupa'nın yolunu tuttu.Litvanyalı oyuncu 2 yıllık 12 md'a Olimpiakos'la anlaştı.Bu haberi 4 gün önce vermiştik.Böylelikle doğrulanmışta oldu.Bakınız

Açıkcası Denver Nuggets benchi için çok kötü oldu.Nuggets gittikçe kısırlaşan Free Agent piyasasında kendine göre bir adam bakmaya başlasa hiç fena olmaz.

Ibanez'li Kobe


Orjinali buradadır

NBA 'de Krizde


NBA Başkan Yardımcısı Adam Silver, 2009-10 sezonundan itibaren takımların öncelikle idman formalarına reklam almalarına izin vereceklerini açıklarken, ligin maç formalarına reklam alma konusunda ise henüz net bir karar almadıklarını ancak araştırmalara devam edeceklerini söylemiş.


Gerçekten kötü bir haber.Hele maç formalarına reklam gelirse büyük üzüntü yaşanır.


Sonunda be Kardeşim


En sonunda beklenen haber geldi Olympiakos NBA'den oyuncu transfer etti ! Evet yanlış duymadınız sonunda oldu.NBA takıntısına sahip olan Olympiakos yönetimi Rockets'dan Von Wafer’i kadrosuna dahil etti.Bana sorarsanız ilginç transfer.Bu adam yetenekli.Genç.NBA'de birkaç talibi vardı.Ama belki de ilgi odağı olmayı ve parayı seçti.

Favori İspanya.Milli Takım ise İmkansız.


Bahis siteleri tarafından Avrupa Şampiyonası için oluşturulan listede İspanya herkes tarafından favori olarak gösterilip 1.sırada yer aldı.Milli takım ise ancak 8.sırada kendine yer alabildi.Ruanda faciası onlarında kulağına gitmiş olmalı.

Bu da Yeni Moda Olmuş


Ben dahil tüm futbol izleyicilerinin de dikkatini çekmiştir.Formalarda oyuncuların isimleri hep alt tarafta bulunuyor.Bunun aslının reklam kapısı olduğunu düşünüyorum.Muhtemelen reklamın alt tarafta olmasına sponsorlar razı olmamıştır.Ancak Sivasspor,Gaziantepspor'da falan ben üstte reklam görmedim.Bu işin aslını bilen varsa bana anlatsın.Yoksa sadece yeni moda mı ?

Kick Of The Day


Adam Olacak Çocuklar

Dwight Howard (Üstteki Foto)