Cumartesi, Haziran 26, 2010

Cenk Akyol Yuvaya Döndü


23 yaşındaki genç basketbolcu Cenk Akyol Efes Pilsen ile 2 yıllığına anlaştı. Efes Pilsen altyapısından yetişen Cenk, geçen sezonu İtalya Ligi'nde Air Avellino'da geçirmişti. Cenk Akyol, daha önce Galatasaray Café Crown forması da giymişti.

Cuma, Haziran 25, 2010

Perşembe, Haziran 24, 2010

Bulls'dan Bir Takım Ayak Oyunları


Lebron'u almak için adı geçen bir kaç takımdan biri de Chicago Bulls bildiğiniz üzere.Lebron'un sene başında "Seneye 23 numara giymeyeceğim" açıklamasını gözünüzün önüne getirin.Şimdi de bu söyleyeceğim takas söylentisini,taşlar birer birer yerine oturuyor gibi.Bulls Luol Deng'i Orlando'ya postalayıp Marcin Gortat ve Mickael Pietrus'u almanın peşindeymiş.Kim bilir neden olmasın,eğer sağlam bir 3 numara :) katabilirlerse yaz döneminde,iyi bir takas olabilir.

2010 Draft Öncesi


Batug.com yine yapmış yapacağını,2010 draft gecesi için blog yapmışlar.Mükemmel bir iş çıkmış.Bu gece 2'de ntvspordan canlı yayınlanacak Draft Gecesinde,NBA'e adım atacak oyuncuları daha yakından tanımak istiyorsanız,buradan her türlü bilgiyi edinebilirsiniz.

Kevin Garnett Lise Balosunda


Kevin Garnett, okuduğu lise olan Farragut Akademi'nin yıl sonu balosunda.

Kareem Abdul-Jabbar


1969 yılı draftlarında birinci sıradan seçilen Kareem Abdul-Jabbar.

Larry Bird





Boston Celtics'in efsanevi oyuncusu Larry Bird.

Beyefendi

Haluk Yıldırım Galatasaray'da


37 yaşındaki tecrübeli oyuncu Haluk Yıldırım gelecek sezon için Galatasaray Café Crown ile anlaştı. Haluk Yıldırım, geçen sezonu Beşiktaş Cola Turka'da geçirmişti.

Banvit Eurocup'ta


2011 Eurocup'a Bandırma Banvitspor ön eleme oynamadan katılacak. Beşiktaş Cola Turka ise ön eleme turundan kupaya başlayacak.

Yao'ya İnanç Tam


Yao Ming yavaş yavaş sahalara tekrar dönme uğraşında.Rockets'ın sahibi Alexander,Yao'nun geri dönmesine inançlarının tam olduğunu söylemiş.Yao Ming bu sene kontratının son senesinde ancak Rockets'ın,Yao'nun dönmesi halinde onunla devam edeceği biliniyor.

Günün Fotoğrafı


Bismillah çeken Fisher

Kobe Parmaklardan Rahatsız


Kobe Bryant Dünya Kupası'ndan sonra parmaklarından ameliyat olacak.Dizinden de sorun çeken Kobe,dizinin onu pek rahatsız etmediğini ve şu anda ilk olarak parmak ameliyatı olacağını söyledi.

Thunder ve Heat'ten Takas


Oklahoma City Thunder 2010 NBA Draftlarında 18.sıradan seçim hakkı karşılığında,Heat'ten Daequan Cook ve 32.sıradan seçim hakkını aldı.

Boston'dan Cazip Bir Teklif Var


Boston Celtics fan klüplerinde dolaşan dedikodulara göre Celtics,Kendrick Perkins ve 19.sıradan seçim hakkını takasta kullanmak istiyormuş.Bu iki koşul cazip bir teklif oluyor.Bakalım neler olacak.Bildiğiniz üzere Perkins 7.maç öncesi dizinden sakatlanmış ve uzun bir süre uzak kalacağı açıklanmıştı.

Ve İşte Karşınızda Q7

Kötü bir espri olsa da...

Kaya Peker Fenerbahçe Ülker'de


Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ile sözleşmesi biten Kaya Peker ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca sözleşmesi sona eren Oğuz Savaş ile de sözleşme yeniledi. Transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe Ülker, bu sezon koç Aydın Örs, koç Neven Spahija, Roko Ukic, Engin Atsür, Marko Tomas, Kaya Peker ve Oğuz Savaş ile anlaşmış oldu.

Çarşamba, Haziran 23, 2010

Teşekkürler Marsel


Marsel İlhan Rumen rakibi Victor Hanescu'ya 3-1 yenilerek Wimbledon'a 2.turda veda etti.Bize bu heyecanı yaşattığın için de teşekkürlerimizi borç biliyoruz.

Shaq is Baby

Bir Zamanlar Harun Erdenay ve Orhun Ene

Marko Tomas Fenerbahçe'de


Marko Tomas, Fenerbahçe Ülker ile anlaştı. Fenerbahce.org'ta yapılan resmi açıklamada :


Beko Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımız kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.Takımımız Hırvatistan Milli Takımı’nın başarılı oyuncularından Marko Tomas’ı renklerine bağladı.2010-2011 sezonunda da şampiyonluğu ve Euroleague’de Final-Four’u hedefleyen Fenerbahçe Ülker, Cibona Zagreb takımında forma giyen Marko Tomas ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Salı, Haziran 22, 2010

Raymond Domenech


Son günlerde çok tartışılan Raymond Domenech'in futbolculuk zamanlarından.

Bo McCalebb'in Gözü Yükseklerde


2 sezon önce Mersin B.Ş.B'de oynayan Bo McCalebb, gelecek yıl için Avrupa'nın devlerine göz kırpıyor. Partizan ile başarılı bir sezon geçiren McCalebb için Regal Barcelona, Real Madrid ve Caja Laboral devrede. Lester'ın vereceği karar merakla bekleniyor.

TBL:Bir Dizi MuşMula #2


Efendim geçenlerde ilk part olarak verdiğimiz haberin %80 'ni tutmuş.Bundan yola çıkarak gelen haberlerle,Muşmula olayının ikincisini yazayım dedim,işte haberler..

1-Berent Kavaklıoğlu Telekomla anlaşabilirmuş.Berent geçen sezon 2.lig'de Hacettepe forması giydi.13 sayı 4.5 ortalama tutturdu.

2-Fenerbahçe'de sorunlu oyuncu olan Ömer Aşık,NBA alternatifinin yanında Barcelona ve Real Madrid alternatiflerinide düşünebilirmuş.Kısacası NBA olmassa,Ömer İspanya yolcusuymuş.

3-Efes Pilsen Telekom'un pivotu Ersin Dağlı,namıdiğer Erwin Dudley'le anlaşabilirmuş.

4-Daha önce ülkemizde de oynayan,geçtiğimiz sezonu Siena'da geçiren Henry Domercant Fenerbahçe'yle anlaşabilirmuş.

5-Efes Pilsen,Olimpiakos ve Unicaja Malaga'nın da peşinde olduğu Terrell McIntyre ile yakından ilgileniyormuş.

Wilt Chamberlain-Rasheed Wallace

Pazartesi, Haziran 21, 2010

Efes'e Yeni Koç


Efes Pilsen,Cibona Zagreb'in eski koçu Velimir Perasovic ile anlaştı.

2010 NBA Finalleri Mini Film

Wilt Chamberlain v.s Muhammed Ali



Wilt Chamberlain v.s Muhammed Ali

Pazar, Haziran 20, 2010

Jordan ve Kızı


Jessica Jordan twitter'da babasının babalar gününü kutladı.Jordan ve kızı bir de fotoğraf çektirmiş..

Babalar Günü


Babalar Gününüz kutlu olsun.

Almanya Kadrosunda İki Adam...


Almanya Milli Takımı gelecek ay Mallorca'da kampa girecek.Bu kamp için açıklanan 16 kişilik kadroda ise Nowitzki yer almadı.Chris Kaman'ın belirsizliği de sürüyor.Bakalım zaman neyi gösterecek ?

Pierce Kararsız


Paul Pierce bu yaz uzatmadığı takdir de free agent olacak.Celtics'in ona 21.5 milyonluk bir teklif yapacağı biliniyor ancak Pierce kabul edip etmemek de kararsız olduğunu söylemiş.Şu anda gelecekle ilgili bir karar almaya hazır olmadığını ama burada çok mutlu olduğunun da altını çizmiş.Sanırım Pierce'ın kafası biraz karışık ama Celtics'ten kopabileceğini de zannetmiyorum.

Kunter Uzattı


Cholet'yi şampiyon yapan Erman Kunter kulübüyle olan sözleşmesini uzattı.Seneye onları Euroleague'de izleyeceğiz.

The Champion Video


Manute Bol Video

Manute Bol Fotoğraf





























Gerçek Dev Hayatını Kaybetti




NBA ve Dünya basketbol tarihinin en uzun boylu oyuncusuydu.2.31 boyundaydı.Sudan doğumlu Manute Bol 47 yaşında hayata veda etti.Bol 10 sezonda 4 farklı NBA takımında oynamıştı.








Hedef Repesa


Efes Pilsen'in yeni koç adaylarından biri de geçmiş dönemlerde Tofaş'ta da görev yapan Jasmin Repesa'ymış

Lakers'ın Şampiyonluk Fotoğrafları