Salı, Mart 20, 2012

Genç Süpermenler Üzgün


Takas döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Howard yaklaşık 6-7 defa karar değiştirdikten sonra bir sene daha Magic forması giymeye karar vermişti.



 Ben pek katılmasam bile kimileri bu kararında Orlando Magic'in üst üste oynadığı Chicago Bulls ve Miami Heat maçlarından galip gelmesinin önemli etken olduğunu düşünüyordu. Tüm bunlardan sonra Orlando Magic yine bu iki takımla 1 gün arayla karşılaştı. Miami Heat deplasmanında kaybedilen maç standart geçti ancak bu sabah oynanılan maçta Chicago Bulls Orlando Magic'i adeta perişan etti. Hem Derrick Rose hem de Rip Hamilton'dan yoksun bir Bulls'a böyle mağlup olmaları Orlando Magic'in çapının pek de korku verici derinlikte olmadığını gösterdi.

Otis Smith Miami Heat maçı sırasında verdiği röportajda takımından çok memnun olduğunu söylemişti. Ancak Howard'ı takımda tutmak için çok iyi hamleler yapması şart gibi gözüküyor. Magic'i içinde bulunduğu duruma bakarsak bu sezon takas dönemi boyunca yaşadığımız şeylerin aynısını bir sonraki sezonda da göreceğiz.

Ayrıca, Magic'in salary capi bir hayli dolu olduğu için çok karlı bir takas bulamadıkça-ki Otis Smith'in tarihinde böyle şeyler yok, bir Kupchak değil- yaz döneminde kadrolarına önemli bir isim eklemeleri bir hayli zor.

Dün geceki maçın özeti:

Hiç yorum yok: